A víz tényleg olyan kék mint a képeken, eszméletlen :) 2022.január

Amari Havodda sziget csodálatos volt, a szállás az ételek és a kiszolgálás kifogástalan. Az hogy volt segítő akitől lehetett segítséget kérni az is nagyon szuper volt. A partja nagyon szép, a víz tényleg olyan kék mint a képeken, eszméletlen.:). Egyetlen negatívum volt, amit ott jeleztem is, hogy a gépünk csak délelőtt megy de a speedboat pedig hajnal 3:30-kor. Szerintünk ez teljesen korai volt, elnézést kértek es írták hogy jelenleg az a belső Maldivian repülő csak egyszer megy reggel és utána délután következőnek, szerintem járhatna többször is mert ez nagyon kényelmetlen, de olyan gyakran nem járunk, szóval kibírható.

Láttuk még ezen kívül ott a bárban, hogy van prémium exkluzív csomag is, ami szerintem annyit takar hogy több koktél illetve alkohol szerepel benne, nem tudom hogy ez elkerülte e a figyelmemet lehet, de ha tudom lehetséges, hogy inkább azt a csomagot választottuk volna, mert így volt ez-az amiért pluszban fizettünk.

De mindenestre megbeszéltük a férjemmel, hogy még ha lesz lehetőségünk, akkor szeretnénk visszatérni és köszönjük, hogy levették a vállunkról a szervezéssel járó terhet, főleg a covid miatti rengeteg információt, amit nem is tudtunk, a maldívi utazós facebook csoportban rengetegen kértek segítséget másoktól papírokkal kapcsolatban , ami nekünk már régen rendben volt, így szuper, hogy ezeken nem kellet idegeskedni, főleg ez akkor fontos szerintem, amikor ilyen messzi helyre megy az ember.

Amúgy képzelje azt írják ugye, hogy vissza fele nem kell PCR, erre tőlem kérték az útlevél ellenőrzésnél mert nem volt oltási igazolásom, nem is értettük, hiszen az van leírva, hogy nem kérik, szóval fura, ezt csak plusz infóként mondom.

Az időjárás az meglepett, mert pusztító forróságra számítottunk, de valahogy gondolom a pára tartalom miatt?! Teljesen elviselhető volt, este már normális ruhát is fel lehetett venni, amire nem is számítottam, egyszer béreltünk kenut, mire be értünk vele messzire, akkor kezdett el nagyon nagyon esni:) 15p volt összesen akkor egyszer, néha a szél eléggé feltámadt, akkor nem szívesen voltunk vízben, de az időjárás szerencsére rendben volt.

Amit még akartam mondani, hogy őszintén örülök, hogy tengerparti villában voltunk nem

Pedig vizen lévőben, volt ott egy másik magyar pár, akik megosztották a szállást, ők is vízpartiban kezdtek és amikor átkerültek a víz felettire, akkor már egy nap után szerettek volna visszaköltözni a partra , voltam ott én is megnézni, a parti villa szerintem is kényelmesebb és privátabb illetve a vízen lévőn süvített a szél, ami kellemetlen szerintem.

Szóval a szállás szuper volt, a fürdőszoba volt a kedvencem:)

Köszönjük még egyszer:

Utazás: Amari Havodda Island naplemente oldali parti villa 4,5* , all inclusive ellátással, oda vissza belső repülő + hajó transzferrel. 2022. január. 

 

A sziget fantasztikus, a szállás minden igényt kielégítő volt …. 2021.november

Úgy tudom röviden összefoglalni, hogy a szigeten minden tökéletes volt, a repüléseket meg túl kellett élni..(az odaút még elviselhető volt, de a visszaút nagyon megviselt minket, reggel 3 órás kelés, de főleg a 6 órás flydubai repülés…)

A sziget fantasztikus, a szállás minden igényt kielégítő volt, az ellátás: étkezés, kiszolgálás, szolgáltatások csillagos ötös. (Ha a másik irányból közelítünk: az árának megfelelő volt minden.)

Az idő olyan volt amilyen, az elején, mint a legjobb képeken, verőfényes, a vége felé viharos, esős, de ez nem rontotta az élményünket, hanem inkább hozzáadott.

Köszönjük a szervezést, életre szóló élmény volt mindkettőnknek.

Utazás: Amari Havodda  Island 5 * parti medencés villa, all inclusive ellátással, oda-vissza belső repülő+hajós transzferrel. 2021. november. 

 

 

Nagyon szép , csodás volt minden. 2019.május

Medencés parti villa (sunset oldali), all inclusive ellátással, belső repülős + hajó transzferrel oda-vissza, 2019 május – június.
Az út nagyon hosszú volt, de a sziget érkezésünkkor kárpótolt. Nagyon szép , csodás volt minden. Az ott dolgozó emberek is segítőkészek. Az esküvőnket nagyon szépen leszervezték, szebb lett mint gondoltuk. Az ellátás nagyon változatos és finom volt. A szállás modern, csodaszép. Az időjárás változékony volt de meleg volt ahoz képest:) Szeretnénk megköszönni munkájukat, tökéletes volt minden!!! 🙂 Csak ajánlani tudom önöket másnak is!