Egy szóval leírva csodálatos volt minden! 2022.január

Az éjszakai hazaérkezés után már Èn is írni szerettem volna Önnek megköszönve a pontos precíz szervezést. Egy szóval leírva csodálatos volt minden.Az idő gyönyörű kb. 35C a víz 30 fokos. A sziget/szállás pedig minden várakozásunkat felülmúlta. Gyönyörűen karbantartott dús vegetáció mindenhol. A part vakítóan fehér a finom korallhomoktól. A személyzet kedves, segítőkész volt mindenben. Rengeteget pihentünk,snorkeleztünk+ voltunk hajós programokon is. Az ételek minősége,mennyisége pedig maximálisan kielégítő. Az úton gondunk nem volt. A tesztet/ beutazási egészségügyi kódot/ oltásokat kérték,de ezek rendben voltak és gördülékenyen ment minden. Az első hidroplànos utunk is egy élmény volt. Tényleg sokat segített az Ön által elküldött nagyon részletes leírás. Mégegyszer köszönjük az utat. Reméljük,hogy még fogunk Önnel utazni és csak ajánlani tudjuk majd az ismerőseinknek is az irodáját.

Utazás: Angaga Island, superior vízre épült villa 4* , all inclusive ellátással, oda- vissza hidroplán transzferrel. 2022. január.

 

Nagyon élveztük, az ételek, italok mind nagyon jók voltak….2021.november

Köszönjük szépen, minden a legnagyobb rendben volt. Nagyon élveztük, az ételek, italok mind nagyon jók voltak. Személyzet is nagyon segítőkész volt, a sziget gyönyörű és a szobával is minden rendben volt. Elég rossz időjárást írt mielőtt indultunk, de végül minden nap változott és végig napos időnk volt, egyszer csepergett csak az eső. Köszönjük szépen máskor is nagyon szívesen fogunk az önök szervezésében utazni.:)

Utazás: Angaga Island resort 4* superior vízi villa all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel oda-vissza. 2021. november. 

 

Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Minden teljesen símán, gördülékenyen ment! 2021.július-augusztus

Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Minden teljesen símán, gördülékenyen ment! Odafelé szinte sehol sem kellett várnunk! Maléban az útlevél kezelés előtt torlódtunk fel kicsit, de amint kiértünk vittek is bennünket a hidroplánhoz! Már délelőtt a szigeten voltunk és a bungallónkat is megkaptuk! 3,5 csillagos kategóriának teljesen megfelelt, és nekünk is teljesen megfelelt! Az ételek nagyon finomak, ízletesek voltak! Az étteremben minden reggel és este mérték a hőmérsékletünket és szájkendőt kellett viselnünk amíg le nem ültünk az asztalunkhoz. De ezt sem éreztük egyáltalán tehernek. Mindenki nagyon kedves volt!  Az időjárás ott létünk első felében többször volt esős, többnyire felhős, második felében többször inkább napsütés volt! De bármilyen idő volt élveztük az óceánt! Visszafelé úton is minden rendben volt! Egyedül Dohában az éjszakai 10 órás várakozás volt kicsit hosszú, de ezt tudtuk előre! Még egyszer köszönjük szépen a szervezést!

Utazás: Angaga Island Resort, 2021.július-augusztus. Superior vízre épült bungaló 3,5-4*, all inclusive ellátással, oda-vissza hidroplánnal.