A sziget gyönyörű, a bungalónk a lehető legjobb helyen volt … 2022.március

Először is szeretnénk megköszönni az egész utazás megszervezését, a minden részletre kiterjedő utazási információt, és segítséget ami nagyon hasznos volt. 😊. Az út oda és visszafelé is teljesen zökkenőmentes volt, a várakozási idő is kibírható, a hidroplán pedig nagyon élvezetes volt. A sziget gyönyörű, a bungallónk a lehető legjobb helyen volt, szép tiszta.  Az idő nagyon jó volt, érkezés után 2 napig elég nagy szél volt, de nem igazán volt zavaró, gyönyörű napsütés minden nap. Egy éjszaka esett az eső,  de azt is csak onnan vettük észre,  hogy vizes volt a homok reggel. Az óceán gyönyörű volt és nagyon meleg.  Az ellátás is teljesen megfelelő volt, mindennap találtunk olyan ételt amit szeretünk.

A személyzet volt egyedül olyan amit nem igazán értettünk, egyik nap nagyon kedvesek, a másik nap pedig morcosak voltak, de ez nem igazán szegte jókedvünk.

Elég sokfelé jártunk már a világban, mindig mindenhol mosolygósak, kedvesek voltak, de az is lehet, hogy ez a covidnak köszönhető. Szegényeknek még mindig hordaniuk kell a maszkot.

Egyszóval nagyon-nagyon jól éreztük  magunkat, azt kaptuk amit elképzeltünk.

Egyetlen baj van csak, hogy nagyon hamar véget ért .

Mégegyszer köszönünk mindent, és remélhetőleg hamarosan visszatérünk és kipróbálhatunk egy másik szigetet is.

 

Utazás: Angsana Velavaru Island 4,5* parti villa, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel. 2022. március.

Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden! 2021.március

Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden! Ahogy írtam már korábban minden abszolút várakozáson felüli volt. Kicsit bővebben azért: Sziget: Ugyan nem a naplemente oldalon kaptunk hanem az oldalsó részen szobát (156- os villa), de nem volt mellettünk a szomszédban senki egy nagyon nyugis szép parti részen, szóval nem akartunk cserélni. A szoba mérete és az Infinity pool nagyon tetszett a
wifi a szobában nagyon hektikus volt, a medencénél jól működött. A resort egyébként saccra 30-40%-os kihasználtsággal mehet, ebből adódóan zsúfolt jelenetek nem voltak sem a medencénél sem az éttermeknél. Az ellátás abszolút megfelelő volt, nagyon finomak voltak az ételek a reggeli lehetne kicsit változatosabb. Általánosságban elmondható, hogy a személyzet nagyon kedves és segítőkész minden helyzetben, néha kicsit lassabbak de nem is rohanni jöttünk. 🙂 Nekünk nagyon tetszett a vízivilág, sok halat láttunk, kis cápákat, a ráják etetése is nagyon érdekes volt. A spa kezelések nagyon drágák meg úgy általában azok a programok is amik nem ingyenesek. A jet ski mondjuk átlagos árban van, de a többi pl: cápales, privát búvárkodás nagyon drágák. Az In-Ocean villa 1 éj upgrade-ért 550 USD-t akartak elkérni ami egy kicsit magas volt így nem is
mentünk át 1 éjszakára.

Időjárás:
Két olyan nap volt, ami egy kicsit borúsabb esősebb volt, de nem egész nap, a többi nap
inkább napos,de előfordultak felhősebb periódusok,
de teljesen jó volt, sőt már néhol már nem is bírtuk a sok napozást.
Repülőút/transzfer:
Minden flottul ment, számottevő késés nem volt, csomagok rendben megérkeztek. A
hidroplán transzfer kiemelkedően szervezett.
A Qatar odafelé nagyon magas színvonalú volt, a Lufthansa sem ellátásban sem onboard
entertainment tartalomban sem kényelemben nem veszi fel a versenyt a
Qatar/Emirates/Etihad trióval. Itthon az útlevél ellenőrzés egy kicsit kaotikus volt, de már
fáradtak voltunk.
Nagyon nagy élmény volt összességében!

Utazás: Angsana Velavaru, 2021.március. Infinity pool beach villa, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.