Az utazás csodálatos volt, egy életre szóló élmény! 2019.június

Parti villa all inclusive ellátással, oda-vissza hidroplánnal. 2019. június .- Az utazás csodálatos volt, egy életre szóló élmény. Minden várakozásunkat felülmúlta. Már ahogy Máléban vártam, a Coco Palm külön várójában vártunk a hidroplánra. A sziget maga egy csoda volt. Az ellátás nagyon jó volt, az ételek finomak voltak. Kb 2 nap volt amikor annyira esett hogy nem tudtunk fürdeni, az egyik pont az érkezés napján. A többi napon ha csöpögött is szinte azonnal elállt, rengeteget fürödtünk. Mivel a pdf dokumentumok között ami az oldalukon van még nem láttam Coco Palmos összefoglalót, szívesen írnánk egyet, mert ezt a szigetet csak ajánlani tudjuk, és természetesen Önöket is! Hálásan köszönjük, hogy ennyire tökéletessé tették a nászutunkat és szívből reméljük hogy a jövőben még utazunk Önökkel!

Álom születésnapi ajándék a feleségemnek. 2020.január

Parti villa all inclusive ellátással, oda vissza belső repülő és hajó transzferrel, 2020. január. Paradicsomi, életünk egyik meghatározó emléke lesz. Az utazás, hosszúsága ellenére nem volt túl fárasztó. Megérkezésünk után minden gördülékenyen, szervezetten profin zajlott.  A szállásunk tökéletes volt, úgy érezte magát az ember mintha csak mi lennénk a szigeten.
Az ellenkezőjével vacsorakor szembesültünk, hogy igazából mennyien is vannak, de nem volt zavaró, illetve sehol nem kellett várni,sorban állni. A kiszolgáló személyzet Kedvessége, Vendégszeretete, egyszerűen példátlan (lehetne tanulni). Az ellátás változatos, a gasztronómia minden oldalát bemutató ételekkel. Összegzésképpen ez igazi álomnyaralás volt, álom születésnapi ajándék a feleségemnek. Köszönöm szépen ! Sok sikert kívánok a további munkájukhoz!