A sziget felülmúlta az elképzelésünket, mintha a paradicsomban lettünk volna. … 2022.július

Az utazás Maldív-szigetek-szigetekre nagyon jó volt, a hidroplános transzfer csodálatos. Mivel magam is a repülésben vagyok (repülőgép-szerelő), így az az álom kategóriába tartozik. A sziget felülmúlta az elképzelésünket, mintha a paradicsomban lettünk volna. Fantasztikus volt. A szállás és az ellátás nagyon kellemes volt, kint a szigeten upgradeltünk all inclusive-ra, így abszolút nem kellett semmivel sem foglalkoznunk. Az étterem személyzete kiváló volt, össze is barátkoztunk mindenkivel. Az elutazásunk napján jöttek is hozzánk közös fényképet készíteni, nagyon családias volt. Takarító személyzet, illetve a hordárok is nagyon rendesek voltak. A recepción és a lake view bárnál volt egy alkalmazott, akinek valamiért nem voltunk szimpatikusak, de a többiek kárpótoltak minket. Az időjárás 2 nap kivételével tökéletes volt, de azokon a napokon is feltaláltuk magunkat. Sok időt töltöttünk az Óceánban, voltunk két programon, nagyon szerencsések voltunk (a naplementénél kegyes volt az idő, nem volt felhős, és delfineket is láthattunk). Tegnapi napon nagyon viharos volt reggel, de mire jött értünk a hidroplán egyszerűen mintha nem is lett volna semmi. Összességében mindennel megvoltunk elégedve. Egyedül a hazaút Dubajból Budapestre a Fly Dubai kritikán aluli volt. Az igazi fapados repülő, még az üléseket sem lehetett állítani, azért ez egy ilyen 5 óra 30 perces úton nem kellemes. Ott a személyzet is eléggé szétszórt volt, beszéltük az utastársakkal is.

Jövőre ismét mindenképpen visszamegyünk, mert visszavágyunk a szigetre, és megígértük a személyzetnek is, hogy hamarosan találkozunk.

Köszönjük a segítségét! És jövőre ismét kérnénk. Valamint hosszabb időre szeretnénk, mert ez a 7 éjszaka nagyon gyorsan elrepült.

Utazás: DREAMLAND ISLAND  superior vízre épült bungaló, teljes ellátással, (napi 3 szori étkezés italok nélkül) oda-vissza hidroplán transzferrel. 2022. július.

Minden nagyon szuper volt! Nem ez volt az utolsó Maldiv utunk az biztos. 2021.július

Minden nagyon szuper volt. Nem ez volt az utolsó Maldiv utunk az biztos. Odafelé az út kicsit fárasztó volt ( a kis repülőre még 2.5 órát kellett várni). Visszafelé hidroplánnal jöttünk,ez mindenkit meglepett. Az időjárástól tartottunk egy kicsit,de eső az kétszer esett összesen 20 percig kb, égető nap volt minden nap. Semmi borulás. A sziget nagyon tetszett,egyetlen negativum volt,ha lehet annak nevezni egyáltalán.. A beach bárnál eltünt a homokos partrész teljesen,felváltotta a tenger. A személyzet nagyon kedves,semmire nem kellett 2 percnél többet várnunk. Utolsó este kaptam egy nagy virágcsokrot az egyik pincértől (vélhetően a napi 2x baksis hatására). A kaják azok nagyon finomak voltak,jártunk már jó pár helyen,de ez az első 3ban benne van. Én nem szeretem a halat,de itt minden nap ettem azt is,szuperül voltak elkészítve. Utolsó este párom evett homárt maldív módra. Teljesen más,sokkal finomabb, mint amiket eddig fogyasztott.

Az étteremben az alkalmazottak szedik az ételeket és maszk kell,ha felállunk az asztaltól illetve a maszk még kell a recepcional és a tó bárnál is pultnál.

Fakultatív az valami miatt nem indult,jelentkeztünk 2-re,de azt mondta a recepciós,hogy nincs meg a létszám és így elmarad.

Az all inclusive csomagban lévő teknős túra az indult,viszont teknőst nem láttunk,cserébe másnap az öbölben volt😅

Manta rája túrán is voltunk,az kicsit csalódás volt. Leginkább a szervezés miatt,de láttunk mantákat. Utána persze a resort öbölben is voltak 😅

Próbálok videot és képet csatolni,remélem sikerül is.

Még egyszer köszönjük a szervezést.

Jelentkezünk még az biztos!

Utazás: Dreamland Island Resort, 2021.július- 4* vízre épült villa, all inclusive ellátással. Belső repülő+hajós transzferrel.

A szigeten szinte semmi program nincs … 2019.július

Parti bungaló félpanzióval 2019 július. A pozitív dolgok: A növényzet a sziget belsejében a legtöbb helyen mangrovés, nagyon sűrű, megközelíthetetlen, látványnak is nagyon jól néz ki. Ugyanakkor viszonylag sok pálma is van a szigeten, főleg a parthoz közel. A belső tó szintén egyedülálló, rengeteg vízi növény van benne, főleg tavi rózsa és vízi liliom. A tó területének kb. negyede medenceként is funkcionál, ez a rész el van kerítve, és itt növények sincsenek. A sziget korábban lakatlan
volt, csak 2-3 éve kezdték felépíteni a bungalókat és az infrastruktúrát, tavaly március óta működik csak a resort, így minden újszerű. A sziget hangulata, nyugodt, csendes, pihenésnek, teljes kikapcsolódásnak kiváló. Közel van a Hanifaru Bay (dhonival alig 10 perc) ahol a az év egy részében rendszeresen előfordulnak manták és cetcápák. A negatív dolgok (a többi szigethez képest): Nem túl szép a partja, csak kevés helyen van széles fehérhomokos part, ezt persze az erős erózió okozza. Jelenleg már a sziget kb. 2/3-át körbeveszi egy kimondottan csúnyácska kőgát, amit eléggé el nem itélhető módon úgy alakítottak ki, hogy részben a meglővő reef-re „ráhalmozták” a nagyméretű köveket, így elpusztítva a reef egy részét.
(Érthetetlen.) A még megmaradt house reef sem túl szép, bár halak azért vannak jócskán. A szigeteten szinte semmi program nincs, nekünk a 2 hét alatt egyszer volt a bárban egy kb. 20 perces búvár prezentáció, és slussz. Az étteremben nincs fix asztalod, és nincs fix pincér sem. Valószínűleg a room boy sem fix, nálunk a 2 hét alatt 3 room boy is „megfordult”. Nincs a la carte étterem, csak az egyik bárban lehetett ebédre pár dolgot kérni (szendvicsek, hamburgerek, saláták, 2-3 fajta olasz tészta és pizza, 3 fajta ázsiai kaja. Mi szándékosan csak FP-t fizettünk be, és ebédre jó lett volna egy kicsit szélesebb
választék). A szolgáltatások nagyon korlátosak, pl. kaját sem lehet rendelni a bungalóba (ebédidőben mi máshol ezt a lehetőséget szívesen használtuk, hogy ne menjen el sok idő az ebédre való várakozással), és pl. biliárd asztal sem volt, nekünk mindkettő hiányzott.

Nagyon zöld a sziget sok növénnyel. 2020.január

Parti bungaló, all inc. ellátással, hidroplánnal .2020. január. Köszönjük szépen, az utazással szervezéssel – mint mindig- minden rendben volt. Érkezéskor kellett a hidroplánra várni kicsit többet (kb. 2,5 óra). A sziget és a szállás teljesen rendben volt. Nagyon zöld a sziget sok növénnyel (az nem baj, hogy egy részét ott nevelgetik és ültetik ki). Az ellátás is rendben van, az all inclusive-on belül el lehet vinni az italokat a bárból a szobába, csak ilyenkor pl. a koktélt műanyag pohárba adják, a sör dobozos sör, az üdítő műanyag üveges, stb. A feleségemet születésnapján a vacsoránál meglepték egy kis tortával és a kedvenc pincérjeink még énekeltek is hozzá. Az idő szeles volt, ezért a hajós kirándulásokat törölték, de amúgy nem volt különösen zavaró. Összességében nagyon jó volt, és még egyszer köszönjük a szervezést

Minden nagyon szuper volt, a szállás és az egész sziget gyönyörű! 2020.február

Parti bungaló, félpanziós ellátással, oda vissza hidroplán transzferrel. 2020. február. – március. Minden nagyon szuper volt, a szállás és az egész sziget gyönyörű. Az élővilág elképesztő, láttunk kis szirticápákat, murénát, teknőst, delfineket. Sajnos a Manta rája szezon májusban indul, így oda túrát most nem szerveztek (majd vissza kell jönnünk).
Végig 30-33C volt napsütéssel, a víz 28-29 fokos, kristálytiszta.
A személyzet kedves, minden jól szervezett, a szobaszámra írható minden, az
ajándékbolti vásárlás is, depozitot nem kértek, a végén egyben fizettünk. Az ételek
finomak, sok a helyi jellegű fogás, de van európai is. Bőséges volt a reggeli és a vacsora.
Ami nagyon jó volt, hogy a bungalónk homokos tengerparti kapcsolatos volt (néhány
bungaló előtt köves rész volt, illetve volt olyan is, ahol a homokos part eltűnőben volt és
homokzsákokon kellett lemenniük a partra – az a sziget másik oldalán volt – mi a vízparti
bungalók és a recepció közti részen voltunk, ezt ajánlom, nagyon szép itt a part.
Köszönjük szépen a szuper szervezést!