Voltunk több programon is dajkacápákkal úsztunk, csodálatos volt! …

Nagyon szuper volt az utazás, minden flottul ment. A sziget kicsi, de szép, mi az egyszerűbb szállást kértük, mert inkább a túrákra szerettünk volna költeni, de teljesen rendben volt a szoba. A személyzet végtelenül kedves, segítőkész, az ételek finomak voltak, az európai gyomornak is megfelelő ételekkel, de sok helyi ízzel. Az idő nagyon meleg volt és magas volt a páratartalom (70-80%) időnként esett is (főleg napnyugta után), a hét második felében kicsit felhősebb volt és 28-28 C, az könnyebben viselhető volt. Voltunk több programon is: dajkacápákkal úsztunk, csodálatos volt!

Helyi szigeten vezetett sznorkelezés – rendkívül sokféle tengeri élőlényt láttunk, mantarája túra – sajnos a mantarájákat nem találtuk, de voltak teknősök, illetve delfineket is láttunk.

Külön kiemelném a helyi búvárokat, akik jöttek velünk a programokra, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és rengeteg víz alatti felvételt készítettek, amit megkaptunk.

Köszönjük még egyszer a szervezést, nagyon meg vagyunk elégedve!

 

Utazás: MALAHINI KUDA BANDOS, 3*  superior emeleti szoba, félpanziós ellátással, oda-vissza hajós transzferrel.  2024. február-március