Gyerekekkel snorkellezésre tökéletes volt. 2019.július

Kerti bungaló szoba 4 főre, all inclusive ellátással, 2019 július. Szerencsésen megérkeztünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Meeru jó választás volt, jó volt az ellátás, finomakat főztek, szép a tengerpart. Gyerekekkel snorkellezésre tökéletes volt. A szoba is rendben volt, bár az ember a Maldív-szigeten nem éppen egy Garden Roomban képzeli el az ottlétét. Ha visszamennénk, csakis valamilyen vízparti szállást választanánk (bár tudom, hogy erre az időpontra nem volt
szabad hely). Az időjárás miatt egy kicsit szomorúak voltunk, mert többször esett, az első nap például egész délután, és olyankor nem sok mindent lehet a szigeten csinálni. Ha az egész nyaralásunkat csak itt töltöttük volna, akkor egy kicsit rossz szájízzel jöttünk volna haza, de így ez a négy nap tökéletes kiegészítője volt a sri lankai körútnak.
Összességében örülünk, hogy bevállaltuk, a gyerekek is nagyon élvezték (még a hajóutat is, ami elég félelmetes volt), nagy élmény volt rájákkal úszni, delfinekkel hajózni a naplementében. Köszönjük a szervezést!

Mindenki nagyon kedves volt, fullos ellátás … 2020.február

Jacuzzis parti villa, all inclusive ellátás, hajó transzfer. 2020. február. Ott kezdeném, hogy megérkeztünk a hajóval, és legnagyobb meglepetésünkre, egy táblán kiírással vártak minket: a TUI képviselője várt minket. Leültetett, hozott egy finom italt és közben mindent elmondott és elintézte a szobafoglalásunkat. Kértük ugye a 659-660-as házakat, annyi változtatással tudták teljesíteni a kérésünket, hogy nem egymás mellett voltunk, hanem 4 házzal arrébb, de azon a nagyon jó részen amit kinéztünk magunknak. Összességében a sziget nagyon hasonlít szolgáltatásaiban és teljes berendezésben Vilamendhoo-ra, így a ház berendezése, a bárok bútorzata szinte mintha ott lettünk volna.
Folyamatosan hasonlítgattuk a két szigetet egymáshoz, ami Meerun jobb:
A part egészen más mivel ez nem egy sznorisoknak szánt saját óriási reeffel rendelkező sziget, ezért sokkal jobban tudtunk úszkálni a tengerben. Vilamendhoon rögtön jöttek a korallok, szinte csak sznorizni lehetett.
A széles homokos tengerpart gyönyörűen karbantartva.

A sok sok kirándulási és vízisport lehetőség. A medencepart nagyon kellemes, és bár a gyerekes medence volt hozzánk.
közelebb és az a kellemesebb klímájú nem volt egyáltalán zavaró vagy hangos a családok ott léte.  Az akció keretében ugye vendégek voltunk egy vacsorára az egyik a la carte  étteremben – az Asia Wok-ot választottunk – itt sem csak az alap főételt hozták, hogy mutassanak valamit, egy teljes 5 fogásos fantasztikus vacsorát kaptunk (ezt előre ki kellett választani  foglaláskor). Vilamendhoon kicsit más, hogy sokkal de sokkal több az élővilág a vízben, körülötte ezernyi színes halacska, itt közvetlen a partnál nincsenek, de nem ez a lényeg azt hiszem egy ilyen nyaraláskor. Mindenki nagyon kedves volt, fullos ellátás, biztosan szívesen visszatérnénk egyszer ha lenne lehetőségünk. Önnek még egyszer nagyon nagyon köszönöm a sok segítséget, áldozatvállalást a nehéz időkben, ha egyszer még megyünk hasonló útra biztosan megkeresem Önt.