A sziget egy csoda volt! Sokkal szebb élőben,mint a videókon …

Életünk legszebb élménye volt! Szerettünk volna pont ma írni Önöknek emiatt! A sziget egy csoda volt! Sokkal szebb élőben,mint a videókon…pedig ott se semmi!  Az emberek iszonyatos segítőkészek voltak mindig és nagyon kedvesek!  Az ételek *5, a szállás *5.. minden tökéletes volt! Az időjárás is pont tökéletes volt! Egy nap volt esős,de az kellett is! A repülés is egy csoda volt ezekkel a járatokkal! Nagyon jól éreztük magunkat! Rengeteg program volt a szigeten és az az iszonyat sok munka, amit ott minden dolgozó beletesz az meglátszik!

Csoda sziget volt,csodás személyzettel!

Biztos vissza megyünk még!

Ez,hogy így le volt minden szervezve akkora segítség volt! Úgyhogy mindent nagyon szépen köszönünk!

 

Biztos máskor is Önöket választjuk!

Minden jót kívánunk! ❤️

 

Utazás: RIU Atoll Maldives 4* Skyroom – emeletei szoba all inclusive ellátással, oda-vissza belső repülős+hajós transzferrel. 2024. június.  

A szálloda rendkívül jól választás volt. 2020.december

Partra néző földszinti junior suite szoba, all inclusive ellátással , oda-vissza hidroplánnal . 2020. december – 2021. január. Köszönjük szépen, hazaérkeztünk egyben. a szálloda rendkívül jól választás volt, csak
ajánlani tudom azoknak a fiataloknak, akik szeretik a nyüzsit. Egyedüliként az ételt találtunk különbségnek az 5 és 4 csillagos szálloda között. illetve hogy az 5 csillagosnál a medencénél adtak törölközőt, a négy csillagosnál ez kicsit
nehezebb volt. Upgradeltünk kiérkezéskor C villára, zseniális volt a terasza, úgyszintén
csak ajánlani tudom. (vízre épült villa ). Az utazás egyedüli negatív oldala a kifele menő hidroplánunk volt, reggel megérkeztünk 9kor Maleba, és egészen délután 4 óráig késett a gép, és kellett plusz súlyt fizetni.
Szerencsére a vírussal sem volt probléma, visszatekintve nagyon megérte kimenni.