A szállás tiszta volt és a személyzet minden kérésünkre rögtön reagált …

Az utazás nagyon jól sikerült, élveztük az egész utat. Kiérkezésünkkor könnyen megtaláltuk Maléban a továbbutazáshoz a pultot és teljeskörű információt kaptunk. A csomagok is sikeresen megérkeztek azzal a repülővel és hajóval, amivel mi is utaztunk. A sziget nagyszerű volt és tényleg olyan, amilyennek le volt írva és ahogyan elképzeltük a képekről. A szállás tiszta volt és a személyzet minden kérésünkre rögtön reagált. Az ellátás szerintem minden igényt kielégített, bárki megtalálhatja a kedvére való ételeket. A programok is nagyon látványosak voltak. Megnéztük a cápa és rája etetéseket, valamint egy olasz étterembe volt lehetőségünk kipróbálni a finomságokat és elvittek minket horgászni is a nyílt tengerre.

Ami az időjárást illeti, volt részünk nagyobb esőzésekben, de szerencsére ezek éjszaka voltak. Utána a páratartalom 80% fölé ment. Egyébként végig nagyon jó idő volt.

Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, így képzeltük el az utazást.

Végül köszönetet szeretnék mondani Mónikának és Önnek a kiváló szervezésért.

 

Utazás: VILLA PARK SUN ISLAND   (Beach villa) parti bungaló sorban, all inclusive ellátással, belső repülő+ hajó transzferrel 2 főre, 2024. április

A sziget mesés, olyan, mint a képeken, rengeteg fotózási lehetőséggel.

Az alábbiakban megírom az utazás utáni gondolatainkat, remélem hasznos lehet Önöknek. Mindent köszönünk! Fantasztikus volt! Eddigi utazásaink legszebb helyszínén, a Maldív szigeteki Villa Park Sun Islandon voltunk, ahol csodás 7 napot töltöttünk. Fantasztikus élmény volt télből a nyárba érkezni. Minden szolgáltatásnál tapasztaltuk, hogy udvarias, segítő, minden kérést teljesítő a személyzet. Az étkezés nemzetközi, bőséges választékú, ebédnél zene van.

Esténként a bárban programok: divatbemutató, élőzene, tánc.

Sportolási lehetőségeket is mindenki találhat kedvére valót.

A sziget mesés, olyan, mint a képeken, rengeteg fotózási lehetőséggel.

Kisgyermekes családoknak ideális, mert 2 db. külön kismedencében is játszhatnak.

Köszönjük szépen az utazási iroda segítségét a választásban, a mindenre kiterjedő figyelmességüket, az alapos munkájukat. Legközelebb is Önökkel utazunk!

 

Utazás: Villa Park Sun Island 3,5*  delux iker parti villa, teljes ellátással, oda-vissza belső repülő+hajós transzferrel. 2024. február.

Meglepően bővült az all inclusive választék, ez nagyon pozitív volt! …

Minden remekül ment! Dubajban a 3h pont elegendő arra, hogy az ember kicsit kipihentesse a lábait:) érkezés után alig kellett várnunk, és mar indultunk is a belső járattal a Maamigilibe. Végül is nagyon jó döntésnek bizonyult a választott szállás! Meglepően bővült az all inclusive választék, ez nagyon pozitív volt! Az ételek és a kiszolgálás csodálatos volt, az ott dolgozók továbbra is nagyon kedvesek. Az idő csak az utolsó két napon volt “rossz” ami ugye relatív, mert az eső is meleg és rengeteg programlehetőség van. Örömmel láttam, hogy több elő korall van a house reef-nél!

Hazafele a hajnali indulás (3:00) nem igazán barátságos de sorsszerűen jól jött ki mert Malé-ban csak a bejutás a reptérre 2h volt (nagyon sokan voltak). A váró 43 dollár/ fő és életmentő tud lenni:)

A flydubai gép “kicsit fapadosabb” és valamivel lassabb is mint a többi járat.

Összegezve csodálatos volt és már most tervezzük a jövő évi utazást terveink szerint ugyan ide:)

Köszönöm, hogy ilyen profi módon szervezték az utazásunkat!

 

Utazás: Villa Park Sun Island utazás, parti villa saját medencével all inclusive ellátással. 2023. december. 

A szigeten voltak ingyenes programok is, mint például a kenu … valamint a szörf vitorlázás. 2022.június

Az utazás hosszú volt, azonban megérte végig várni. Nagyon szép hely volt.

Az időjárás nagyon rendben volt, összesen 3×15 percet esett az eső. Az óceán jó volt, kellemes hőmérsékletű, azonban a hullámok nagyok voltak, így nagyobb korall darabokat is partra vetett a víz. Azonban a sportközpont előtti partszakasznál nem voltak akkora hullámok, a víz kristálytiszta volt.

A szállás a 108-as szobában volt. Ezen a részen felújított szobák vannak, új ágyak, és a bútorok nagy része is új. A fürdőszoba azonban még a régi, de rendben van. Ezen a részen minden szobában saját szobaszámra szóló Wi-Fi van, így az internettel sem volt gond. A szobát naponta kétszer takarították (lehet a borravaló segített ezen), és minden alkalommal újra is töltötték a vizet (fejenként 1 liter járt).

Az ellátás nagyon jó volt, igaz kicsit sok indiai étel került felszolgálásra. (Elképzelhető hogy azért, mert az ott tartózkodó vendégek nagy része indiai volt)

A szigeten voltak ingyenes programok is, mint például a kenu (evezős kétszemélyes 1 órás program), valamint a szörf vitorlázás. Ezekből fejenként naponta 1 óra ingyenes volt. A cápa etetés és rája etetés szintén ingyenes program (18:30kor, mindkettő, egyszerre, de külön helyszínen, 10 percig tart).

Bicikli 7,5 USD/fő/nap, mi 2 napra béreltünk. Delfin túrára is elmentünk, szerencsére láttunk is delfineket, nagyon jó volt.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, az utazás kicsit hosszú, főleg a belföldi járatra történő várakozás miatt.

Köszönjük szépen a lehetőséget, további szép napot.

 

Utazás: Sun Island delux parti villa 3,5* teljes ellátással, oda vissza belső repülő+ hajós transzferrel. 2022. június. 

 

Az étel bőséges és nagyon finom volt, a személyzet kedves… 2022.április

Profi volt az Önök tájékoztatása, a szervezés és az odaúton is rendben volt minden. Látszik, hogy a turizmusra vannak szakosodva, tudják mi az az ügyfélélmény. Male-tól minden átszállásnál fogadtak és irányítottak bennünket. Vizet, ételt, nedves törlőt biztosítottak már útközben is.
Az idő szuper volt, pár csepp eső és néhány felhő volt az utolsó napon, de nem volt zavaró, mert meleg strandidő volt.
Az étel bőséges és nagyon finom volt, a személyzet kedves.
Az utazás viszont nagyon hosszú volt. Csütörtökön indultunk otthonról 19:00 órakor és pénteken 19:45 körül érkeztünk meg Sun Islandra. Visszafelé, pedig ugyan így hajnali 3-kor kellett kelni, 4:00-kor reggeli és 4:30-kor indult a hajó Sun Islandról és pénteken 23:45-kor értünk haza. Mindezt úgy, hogy 3-4 óránál nem vártunk többet Dubai-ban az átszálláskor.

Összességében, remekül éreztük magunkat! Köszönünk mindent!

Utazás: Sun Island Resort, vízre épült villa teljes ellátással, oda-vissza belső repülő+hajós transzferrel. 2022. április 25.

 

 

Úsztunk cetcápával, rájával és delfineket lestünk a naplementében … 2021.október

Szeretnénk megköszönni a munkájukat , a tökéletes és részletes leírást az utazásunkkal kapcsolatban. Csodás 8 napot töltöttünk Sun Islandon a szálloda minden igényünket felülmúlta, az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet kedves volt.  Gyönyörű helyeken voltunk fakultatív program keretében. Úsztunk cetcápával, rájával és delfineket lestünk a naplementében. Mindent összevetve életünk legszebb 8 napja volt.

Utazás: Sun Island Resort -2021.október, superior-iker villa, all inclusive ellátással.

Most is nagyon jól éreztük magunkat, ezért is tervezünk új utat és változatlan célt. 2021.augusztus

Az utazással minden rendben ment – 14 óra magasságában érkeztünk Sun Islandra – még elcsíptük az ebéd végét. Visszafelé a 10 órás dohai várakozás kicsit megviselő volt, de még elviselhető. Lehet, hogy érdemes, ha ez az egy járat marad – keresni/ajánlani egy reptéri szállást, ha van ilyen. Röviden – a szigeten minden rendben volt, jelentős változás a két évvel ezelőttihez képest a mi szemszögünkből nem volt. 217-s bungalót kaptuk. Most jobban megnézve a számozásokat, nekünk a 211-220 közötti rész a legmegfelelőbb. A bungaló rendben volt – a két évvel ezelőtti állapotok voltak. A szállás takarítása szintén jó volt. A partot nem takarították olyan alaposan mind korábban – nem volt szemetes és az idő is szelesebb volt, de objektívan mérve két éve rendezettebb volt önmagukhoz képest. Az ételek minősége és változatossága a megszokott. Teljes ellátáshoz két éve járt az étteremben üdítő is – most nem járt. (nem kellett korábban sem). A vízi bungalóknál lévő (ázsiai?) étterem zárva volt és nem volt cápaetetés sem. A visszaút előtt nem írják ki a kivetítőn és a TV-n a kijelentkezés, indulás időpontját. Amikor az utolsó előtti nap este jeleztük, hogy rendeznénk a számlát: Kaptunk egy papírt, hogy mikor lesznek az fenti időpontok. Az elszámolásnál volt egy báros fogyasztás, melyet nem mi vettünk igénybe, ezt jeleztük és kisebb keresgélés után levették a számláról.

Az időjárásról:

08.04. – változóan felhős (fátyol- és kisebb gomolyfelhők). Enyhe szél
08.05. – változóan felhős (kisebb gomoly- és sötét zivatarfelhők). Enyhe szél
08.06. – fél óra eső – egy óra szünet, ebben a ritmusban esett egész nap. Eső idején erős szél. Reggel és délelőtt még lehetett úszni (esőben).
08.07. – fátyol- és esőfelhők kombinációja. Közepes szél
08.08. – fátyolfelhők. Közepes szél
08.09. – egész nap gyönyörű napos idő kisebb széllel
08.10. – egy-két átvonuló felhő, süt a nap ezerrel, közepes szél
08.11. – délelőtt napsütés egy-két felhővel. Reggel gyenge szél, utána folyamatos erős szél. Délután (a kisreptéren voltunk) futó zápor
A szél esetében a közepes nálam azt jelenti, hogy az úszást, sznorkelezést nem vagy kis mértékben zavarja.
Átbukó hullámok a közvetlen a partnál maximum, de ott is ritkán.
A legtisztább víz partközelben 9-én és 11-én volt reggel. Egyébként a felkavart homoktól kb. fél méterig lehetett lelátni. Az Olasz étterem mellett azért tisztább volt a víz.

Mi alapvetően fürdeni megyünk (12 nappali órából 6 órát a vízben vagyunk és nem a medencékben), arra az időjárás jó volt. A színek természetesen a zavartalan napsütésben az igazi „maldívosak”.

A vendégek döntő többsége orosz volt – egy-két lengyel, magyar,ukrán, spanyol, portugál és skandináv család.

A parton (200 m-s szakaszon) általában 4-6 ember volt, a maximum 15 fő , azaz nem zsúfolt :-).

 

Most is nagyon jól éreztük magunkat, ezért is tervezünk új utat és változatlan célt. Az időt nyújtanánk meg pár nappal.

Köszönjük még egyszer a szervezést!

Utazás: 2021.augusztus, Sun Island Resort, superior beach bungaló iker épületben,teljes ellátással, belső repülős + hajós transzfer oda- vissza.

 

…csak ámultunk, leírhatatlanul gyönyörű a látvány! 2019.május

Sunset naplemente oldali superior iker villa, all inclusive ellátással, oda-vissza belső repülő+ hajó transzferrel, 2019. május
Először is szeretnénk megköszönni az utazás megszervezését,és részletes leírást az útról, nagyon-nagy hasznát vettük.
A nyaralás fantasztikusan sikerült! Ilyen csodálatos, elképesztő helyen még sosem voltunk.
Az utazással minden rendben volt, remek választás volt a Qatar Airways. Dohában 2 óra volt az átszállásra, ez pont elegendő volt. Maléban megkérdeztük hol kell jelentkeznünk, ha Sun Islandra akarunk menni, egy férfi összetoborzott minket és a belföldi repülőjárathoz vezetett. Itt sem kellett sokat várnunk, hamar összetobozozták az embereket.
Minden csomagunk rendben megérkezett , nagyon profi volt a szervezés.
A szigetre megérkezve csak ámultunk, leírhatatlanul gyönyörű a látvány.
A személyzet nagyon kedves, a terület ,a szobák nagyon tiszták.
Megérkezve a szállodába kellemes és barátságos fogadtatásban volt részünk. Adminisztráció után egyből elkísértek minket ebédelni , kaptunk térképet a szigetről , leírást a programokról, mindent elmondtak mit hol találunk mi meddig van
nyitva.Ezután elvittek bennünket a szállásunkra.
A 443-as számú bungalót kaptuk, amely szerintünk a legtökéletesebb részén volt a szigetnek.Igazán pont erre a részre szerettem volna én is menni. A tenger megfelelő távolságra , de mégis a trópusi környezetben, parton finom fehér homokkal.
Az időjárással szerencsénk volt, 4 éjszaka volt eső, de egyébként minden nap sütött a nap, szép barnánk jöttünk haza..:)
Az étel kínálat megfelelő volt ,sosem maradtunk éhesek. Élvezettel kóstoltunk a különleges gyümölcsöket.
A naplementés horgászat nagy élmény volt, főleg a naplemente része :), de nagyon kedvesek és barátságosak voltak a szervezők itt is. Voltunk szervezett kiránduláson is ,ami szintén jól sikerült. Bejártuk a sziget összes zugát.
Fantasztikus látvány a pálmafák és a trópusi virágok kavalkádja. Még a halak és a madarak is barátságosak voltak , odajöttek hozzánk egy fotó erejéig. 🙂 Az utolsó nap 12-ig kellett kijelentkeznünk, 2 előtt jöttünk el a szigetről, így pontosan
időben érkeztünk Maléra.A belső járatról leszállva már vártak ránk , és útba igazítottak, hogy merre kell mennünk a nemzetközi reptérre. A visszaúttal sem volt semmi probléma. Egyetlen negatívum talán a szigeten a turisták mentalitása , de ez igazán csak az étkezések alkalmával volt érzékelhető. (na és a 3. nap után, amikor a szomszédunkba
megérkezett AZ olasz család). De lehet, hogy a hiba csak bennünk van és nekünk tényleg egy lakatlan sziget a megfelelő 🙂
Összességében tökéletes évfordulós meglepetés nyaralás volt , már tervezzük a következő utat 🙂
Bár azt hiszem , hogy ezek után elég nehéz más helyet választanunk, mert ezt nagyon nehéz túlszárnyalni.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget és a szervezést!

Remélem jövőre újra jelentkezünk! 2019.július

Superior szoba, iker-bungalóban, teljes ellátással, belső repülő + hajó transzferrel oda-vissza. 2019 . július – augusztus.
Mi teljes ellátással voltunk (FB) – a szobához ingyenesen naponta fejenként 1-1 liter víz jár (szép palackozott, csatos üvegben adják). Étkezéshez korlátlan víz fogyasztás jár, illetve üveges üdítő (cola, sprite, stb) is ingyenes egy-egy üveg biztos – mi vizet ittunk csak, ezért az üdítők mennyiségét nem tudom 100 %- ra, de van ingyenes is. Többször is odajöttek magyarázni, hogy az üdítő ingyen van, alig tudtuk meggyőzni őket, hogy direkt nem fogyasztunk 🙂 A 212-s bungalót kaptuk – át lehetett volna kérni az általunk preferált 140-150 közé, de végül nem kértük, mert tökéletes volt és elsőre jobban is tetszett. Kicsit messzebb van a part, de az egyébként is kevés fürdőző így itt még kevesebb.
Amennyiben valaki most megy ki és az érkezéskor a 220-248 közé akarják elszállásolni, akkor kérjen cserét azonnal, mert ezen bungalók és a part közötti részen egy ültetvényt (csepegtető öntözéses, elkerítve fehér ponyvával) hoztak létre és így nehézkesebb az amúgy is messze lévő parthoz kijutni és illúzió romboló. Ránézésre ez így is marad egy jó
darabig. Köszönjük szépen még egyszer a segítséget, remélem jövőre újra jelentkezünk!

A sziget elképeztően gyönyörű, egy álom vált valóra! 2019.október

Superior iker bungaló, teljes ellátással, oda-vissza belső repülő + hajó járattal. 2019 október. Először is nagyon szépen köszönjük a szervezést, minden szuper volt. Most először utaztunk Qatarral, nagyon meg voltunk elégedve, az is hatalmas új élmény volt számunkra. A sziget elképeztően gyönyörű, egy álom vált valóra, kihúzhattuk a férjemmel a
bakancslistánk első helyét. Kérésnek megfelelően a white sand partszakaszon lévő 113-as szobát kaptunk, minden
igényünknek megfelelt az elhelyezkedése. Számunkra nagyon tetszett az olasz étteremnél lévő snorkelezős hely, hatalmas élmény volt annyi hallal együtt úszni (az étteremben lévő alkalmazottak etették is a halakat, akkor különösen). Az ellátással is meg voltunk elégedve, én válogatós lévén is tudtam minden étkezéskor finomat enni. Időjárást tekintve az első kép napunk ragyogó napsütéssel telt, majd a 3. Nap hajnalban volt egy nagyobb vihar, onnantól kezdve 4-5 napig kicsit borongós volt az idő, de erre fel voltunk készülve. Szerencsére csak éjszaka, vagy pont az étkezések alatt esett az eső, így nem igazán zavart minket. Ezt követően újra napsütéses időnk volt. Részt vettünk a blue lagoon kiránduláson valamint egy sunset dolphin kiránduláson. Az ott tartózkodásunk alatt eldugult a wc-nk, valamint elromlott a klímánk, de ezt rövid időn
belül mindig megjavították. A férjem snorkelezés közben az olasz étteremnél az óceán alján lévő kövekbe sikeresen
beütötte a fejét, így volt szerencsénk meglátogatni az egészségügyi központot is a szigeten. Szerencsére csak a bőrfelszín sérült meg, az orvosiban kitisztitották, bekenték, valamint adtak egy krémet, amitől másnapra teljesen jobban nézett ki a fejbőr. Mindenesetre már most azon gondolkodunk, hogy mikor tudnánk visszamenni, biztosak vagyunk benne, hogy nem ez volt az utolsó maldív nyaralásunk 🙂

Életem legszebb utazása! 2019.november

Superior iker bungaló, teljes ellátással, oda – vissza belső repülőjárat + hajó transzferekkel. 2019. november. Minden álmomat felül múlta a sziget. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb választás volt. Megkaptuk a White Sand beachen a kért bungallót, a 148-ast. Még a bungallók között is a legjobb helyen lévőt. Tényleg a sziget legcsodásabb része! Az ellátás is fantasztikus volt, a háromszori étkezéssel degeszre ettük magunkat. A víz az étkezéseknél korlátlan és
ingyenes volt, valamint a szobába is kaptunk minden nap fejenkent 1 liter vizet. A kávé,
tea szintén ingyenes volt. Szinte mindennap esett, de a délelőttôk mindig naposak voltak.
Így is csokibarnán jöttûnk haza. Ha mégegyszer megyûnk, kizárólag ide fogunk! Ez az út volt az 50. szülinapi ajándékom, életem legszebb utazása. Nagyon köszönôm, ezentúl bárhová megyûnk, Önöket fogjuk keresni!

Elképesztő gyönyörű a part, nem lehet megszokni a víz színét! 2021.január

Superior beach bungalo, teljes ellátással, 2021. január. Az idő szuper volt, végig 30 fok, a víz is 27 fokos. Egy éjszaka villámlott és esett az eső de reggelre már semmi nyoma nem volt. A szigeten sokan voltak, de akkora, hogy eloszlik a
sok ember. Nagyon élveztük, hogy rengeteg sport lehetőség van, egy percet se lehet unatkozni. Elképesztő gyönyörű a part, nem lehet megszokni a víz színét! A büfé reggeli/ebéd/vacsora mindig finom és rengeteg fajta volt . Összességében elégedettek voltunk!
A bárban és az étteremben is ki van írva a maszk viselés, de gyakorlatilag senkin nem volt
soha! A rája és cápa etetésen mindig osztottak maszkot,ott vettek fel egyedül az emberek.
A dolgozók pedig végig viselik.
A szobába mindennap be volt készítve kétszer egy liter víz. Az étkezéseknél a kávé és tea
ingyen volt. A vizet pedig amint megittad töltötték újra a poharadba!
Visszafele kicsit embert próbáló volt a kétszer 7 óra átszállás, de leküzdöttük!
Nagyon köszönjük a szervezés segítséget!!!

Gyönyőrű volt Sun Island … 2021.január-február

Gyönyőrű volt Sun Island, nagyon jól éreztük magunkat, minden az elmondása szerint történt, nagyon kedvesek a szállodában. Egyszer esett az eső kb. 20percet napközben, de
az is kellemes volt. Az út az nagyon fárasztó volt, rengeteg ellenőrzés van, de ettől
függetlenül minden gördülékenyen ment. Köszönjük a segítséget, még biztosan vissza fogunk térni Maldívra.

Utazás: Sun Island Resort, 2021.január-február. Vízre épült villa, all inclusive ellátással.