Nekem kétszer is sikerült teknőssel úszni …

Köszönjük szépen, nagyon szuper volt! Valamiért vízi villát kaptunk, de nem reklamáltunk miatta 🙂 Ahogy beszéltük is, ráférne a felújítás már, de egyébként rendben volt minden, tisztaság volt mindenütt, egyedül talán a staff area hátsó részén volt nagyobb szemét, de a vendég részen tisztaság volt. A szobánkban kellett klímát cserélni mert bedöglött, de ezt is pillanatok alatt megoldották. A személyzet is nagyon kedves volt, talán csak a mi pincér fiúnk volt egy kicsit visszafogottabb, de erre sem lehet semmi panasz. Az ételek is hibátlanok voltak, a választék is bőséges volt. Elég lett volna a félpanzió is bőven.

Talán két éjszaka esett az eső, az egyik alkalommal jó nagy zuhi volt éjjel, és talán két nap volt picit felhősebb. A reef gyönyőrű volt, az élővilág itt is lenyűgöző volt. Mindjárt érkezéskor amikor mentünk be a hajóval delfinekkel hajóztunk egy darabig és utána is láttunk egy csapatot a villánk elött. Nekem kétszer is sikerült teknőssel úszni, és a murénától a világító planktonokon keresztül a cápákig mindennel találkoztunk.

Szóval fantasztikus volt ismét!

Köszönjük!

 

Utazás: Filitheyo Island  3,5* vízre épült villa (superior parti bungaló helyett ?!) teljes ellátással, hidroplán transzferrel.  2024. április.