A beach villák nagyon jók voltak, tágasak, kényelmesek, és szerencsére a legjobb helyen …

Nagyon jól éreztük magunkat Kuramathi-n. A beach villák (számomra pozitív meglepetés gyanánt) nagyon jók voltak, tágasak, kényelmesek, és szerencsére a legjobb helyen, a parthoz a legközelebb  kaptunk szomszédos villákat (62, 63, 64), persze ehhez az is kellett, hogy előre így kérjük email-en. Nem ígérték meg előre, de végül így adták. Az ellátás is szuper volt, a sziget növényzete is, csak a reef és a sznori lehetőség volt gyengébb, mint amit vártam. Amúgy a sziget nekünk túl nagy volt, mi általában jobban preferáljuk a „közepes” méretű szigeteket, de most a barátaink miatt így is jó volt, mert főleg ők szerettek volna nagyobb méretű szigetet. Az időjárás az első 4 napban esős-felhős volt (de ebből mi 3 napot Rashdoo-n töltöttünk), de 1 nap kivételével akkor is lehetett fürödni, sétálgatni, sznorizni.

Kuramathi-n viszont (talán az első nap kivételével) gyakorlatilag végig nagyon jó idő volt, nagyon sokat sütött a nap, eső nem esett, és csak mérsékelt szél volt. Ebben a 7 napban olyan volt az idő, mintha száraz évszak lenne.

Utazás: Kuramathi Island 3,5-4* beach villa (legolcsóbb kategória) teljes ellátással, hajó transzferrel. 2024. június-július.