A sziget gyönyörű, a bungalónk a lehető legjobb helyen volt … 2022.március

Először is szeretnénk megköszönni az egész utazás megszervezését, a minden részletre kiterjedő utazási információt, és segítséget ami nagyon hasznos volt. 😊. Az út oda és visszafelé is teljesen zökkenőmentes volt, a várakozási idő is kibírható, a hidroplán pedig nagyon élvezetes volt. A sziget gyönyörű, a bungallónk a lehető legjobb helyen volt, szép tiszta.  Az idő nagyon jó volt, érkezés után 2 napig elég nagy szél volt, de nem igazán volt zavaró, gyönyörű napsütés minden nap. Egy éjszaka esett az eső,  de azt is csak onnan vettük észre,  hogy vizes volt a homok reggel. Az óceán gyönyörű volt és nagyon meleg.  Az ellátás is teljesen megfelelő volt, mindennap találtunk olyan ételt amit szeretünk.

A személyzet volt egyedül olyan amit nem igazán értettünk, egyik nap nagyon kedvesek, a másik nap pedig morcosak voltak, de ez nem igazán szegte jókedvünk.

Elég sokfelé jártunk már a világban, mindig mindenhol mosolygósak, kedvesek voltak, de az is lehet, hogy ez a covidnak köszönhető. Szegényeknek még mindig hordaniuk kell a maszkot.

Egyszóval nagyon-nagyon jól éreztük  magunkat, azt kaptuk amit elképzeltünk.

Egyetlen baj van csak, hogy nagyon hamar véget ért .

Mégegyszer köszönünk mindent, és remélhetőleg hamarosan visszatérünk és kipróbálhatunk egy másik szigetet is.

 

Utazás: Angsana Velavaru Island 4,5* parti villa, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel. 2022. március.