A sziget felülmúlta az elképzelésünket, mintha a paradicsomban lettünk volna. … 2022.július

Az utazás Maldív-szigetek-szigetekre nagyon jó volt, a hidroplános transzfer csodálatos. Mivel magam is a repülésben vagyok (repülőgép-szerelő), így az az álom kategóriába tartozik. A sziget felülmúlta az elképzelésünket, mintha a paradicsomban lettünk volna. Fantasztikus volt. A szállás és az ellátás nagyon kellemes volt, kint a szigeten upgradeltünk all inclusive-ra, így abszolút nem kellett semmivel sem foglalkoznunk. Az étterem személyzete kiváló volt, össze is barátkoztunk mindenkivel. Az elutazásunk napján jöttek is hozzánk közös fényképet készíteni, nagyon családias volt. Takarító személyzet, illetve a hordárok is nagyon rendesek voltak. A recepción és a lake view bárnál volt egy alkalmazott, akinek valamiért nem voltunk szimpatikusak, de a többiek kárpótoltak minket. Az időjárás 2 nap kivételével tökéletes volt, de azokon a napokon is feltaláltuk magunkat. Sok időt töltöttünk az Óceánban, voltunk két programon, nagyon szerencsések voltunk (a naplementénél kegyes volt az idő, nem volt felhős, és delfineket is láthattunk). Tegnapi napon nagyon viharos volt reggel, de mire jött értünk a hidroplán egyszerűen mintha nem is lett volna semmi. Összességében mindennel megvoltunk elégedve. Egyedül a hazaút Dubajból Budapestre a Fly Dubai kritikán aluli volt. Az igazi fapados repülő, még az üléseket sem lehetett állítani, azért ez egy ilyen 5 óra 30 perces úton nem kellemes. Ott a személyzet is eléggé szétszórt volt, beszéltük az utastársakkal is.

Jövőre ismét mindenképpen visszamegyünk, mert visszavágyunk a szigetre, és megígértük a személyzetnek is, hogy hamarosan találkozunk.

Köszönjük a segítségét! És jövőre ismét kérnénk. Valamint hosszabb időre szeretnénk, mert ez a 7 éjszaka nagyon gyorsan elrepült.

Utazás: DREAMLAND ISLAND  superior vízre épült bungaló, teljes ellátással, (napi 3 szori étkezés italok nélkül) oda-vissza hidroplán transzferrel. 2022. július.