A sziget továbbra is gyönyörű, gondozott, az ellátás kiváló! 2021.július

Köszönjük a kiváló szervezést és segítséget. Szerencsére minden rendben volt az utazással, semmi fennakadást nem tapasztaltunk a covid miatt sem. Hazafelé elégé megterhelő volt a 10 óra várakozás Dohában. Legközelebb inkább más járatot választanánk. Bíztunk a korábbi nyugágy szerű pihenő ágyakban, de a korábbi nyitott területről ezek eltűntek és csak kb. 10 ágyas, kis  quiet roomokat találtunk, ebből is csak 1-2 szobát, persze mind foglalt volt.

Ezt leszámítva minden szuper volt, a sziget továbbra is gyönyörű, gondozott, az ellátás kiváló, az ételek mindenki ízlését kielégítik. Sajnos az étkezések során tiltott volt az önkiszolgálás, de hamar megszoktuk, nem volt sorban állás és azonnal kiszolgált valaki bennünket. Továbbra is rengeteg finom olasz jellegű péksütemények és piték voltak, amivel más szigeten nem  találkoztunk. A szigeten szerintem elég sok vendég volt, főleg német és  orosz turistákkal, sajnos így nem tudtunk az utolsó két napra vízi villába költözni.

A kiszolgálással meg voltunk elégedve, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Visszatérő vendégként ajándék  kirándulást és katamarán vitorlázást kaptunk. Az idővel szerencsénk volt, csak 2 esős napunk volt. Inkább szeles idő volt jellemző. A parti zátony élővilága mintha egyre szegényebb lenne. Vilamendhoo és  Filitheyo sokkal gazdagabb, bár az több éve volt és ez valószínűleg globális probléma. A búvár bázison is kicsi volt a forgalom, de ez most inkább előnyös volt. A mélyben gyönyörű és gazdag élővilággal találkoztam.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat és sokat pihentünk.

Utazás: 2021.július-augusztus, Kudafushi Island, parti villa soft all inclusive ellátással, oda-vissza hidroplánnal.