Szuper 14 napon töltöttünk a szigeten, nem csalódtunk semmiben! 2021.július

Köszönjük szépen az érdeklődését, minden rendben volt az utazással.

Mind az oda és a vissza utunk is teljesen rendben volt, a visszafele útnál a Dohai várakozás hosszú volt, de ezt tudtuk előre, ki lehetett bírni. A sziget most is teljesen korrekt volt haza fele is, a hidroplán indulása előtt fél órával kellett csak elhagynunk a szállásunkat, és még előtte is tudtunk ebédelni. A visszafele szóló értesítő levelet most már nem papír alapú levélben küldik, hanem e-mailen kaptuk meg (már mentünk a recepcióra érdeklődni utolsó este, amikor kiderült hogy e-mailen küldték, csak mi nem is néztünk leveleket 🙂 ).

Számunkra most is tökéletes volt Kudafushi választása, azért a 3 évvel ezelőttihez képest volt egy minimális visszalépés szerintem, de így is tökéletes volt. Meglátásom szerint a személyzet kevesebb mint korábban volt, illetve az étel választék is kevesebb volt, de így is nagyon bőséges. Az eddigi szigeteink közül az ételek számunkra itt a legjobbak, a mi ízlés világunkhoz legközelebb állók. Nagyon finom bőséges a gyümölcs választék (ellentétben például a korábbi Reethi Farun ahol szinte csak befőtt volt), az édességek is nem csak szépek, hanem nagyon finomak, minden étkezésnél 12 féle fagyiból lehet választani, és a többi étel is teljesen európai ízvilágnak megfelelő.

A szigeten sehol nem kellett az ott tartózkodás alatt maszkot viselni, csak a személyzet viselt maszkot. A covid helyzetre egyedül az emlékeztetett, hogy az étkezéseknél nem vehettük el mi az ételeket, hanem a személyzet adta. Ezzel sem volt semmi gond. Illetve még a kids clubban volt minden alkalommal belépéskor testhőmérséklet mérés.

Ajándékba egy ingyenes sznorkell kirándulást és egy katamarán használatot kaptunk.

Mi a 103-as beach villát kaptuk most (közvetlenül a recepció mellett), korábban a 116-os beach villában voltunk, annak szerintem jobb az elhelyezkedése, de ez is tökéletes volt. A szigeten egyedül azok a szállások nem tetszenek, ahol a terasz előtt kevés a növényzet, szerencsére mind a két esetben olyan szállásunk volt, ahol dús növényzet biztosította a teraszon levő tartózkodáskor az árnyékot, illetve jobban biztosított a magánszféra.

A vendégek összetétele is változott a korábbiakhoz képest, többnyire német és orosz vendégek vannak a szigeten.

Az időjárás jó volt, egy nap volt amikor szinte végig esett az eső, talán 2-3 nap volt felhősebb kicsi esővel, de az 1 esős nap kivételével minden nap teljesen jó volt. Volt pár nap amikor teljesen tükör sima volt az óceán, a vége felé amikor esősebbre fordult az idő akkor meg a nagy hullámokat élveztük, mind a kettőnek van előnye.

Titkon reménykedtünk hátha kapunk ajándékba megint 2 éjszakát mint korábban a pool water villában, ez a szerencse most elkerült minket, foglaltak voltak a pool water villáik, így átfoglalni sem tudtuk.

 

Összegezve tényleg szuper 14 napon töltöttünk a szigeten, nem csalódtunk semmiben.

Ismételten nagyon szépen köszönjük az utazás szervezését!

Utazás: 2021.július-augusztus, Kudafushi Island,  parti villa soft all inclusive ellátással, oda-vissza hidroplánnal.