Gyerekekkel snorkellezésre tökéletes volt. 2019.július

Kerti bungaló szoba 4 főre, all inclusive ellátással, 2019 július. Szerencsésen megérkeztünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Meeru jó választás volt, jó volt az ellátás, finomakat főztek, szép a tengerpart. Gyerekekkel snorkellezésre tökéletes volt. A szoba is rendben volt, bár az ember a Maldív-szigeten nem éppen egy Garden Roomban képzeli el az ottlétét. Ha visszamennénk, csakis valamilyen vízparti szállást választanánk (bár tudom, hogy erre az időpontra nem volt
szabad hely). Az időjárás miatt egy kicsit szomorúak voltunk, mert többször esett, az első nap például egész délután, és olyankor nem sok mindent lehet a szigeten csinálni. Ha az egész nyaralásunkat csak itt töltöttük volna, akkor egy kicsit rossz szájízzel jöttünk volna haza, de így ez a négy nap tökéletes kiegészítője volt a sri lankai körútnak.
Összességében örülünk, hogy bevállaltuk, a gyerekek is nagyon élvezték (még a hajóutat is, ami elég félelmetes volt), nagy élmény volt rájákkal úszni, delfinekkel hajózni a naplementében. Köszönjük a szervezést!