A sziget gyönyörű és az emberek nagyon kedvesek… 2022.február

Emirates repülővel igazi kikapcsolódás volt a repülés, annak ellenére hogy nagyon félek alapjába véve a repüléstől, hihetetlenül kellemes légkör fogadott bennünket a fedélzeten. Az allergiás étkezést minden utazásnál elsőként szolgálták fel. Malén a reptéren nem kérték a QR kódot sem a tesztet csak kiutazásnál.Ahogy megkaptuk a csomagokat várt minket egy Mövenpickes munkatárs aki mindent elintézett helyettünk.. itt a hidroplános csomagfeladásra gondolok. Majd felkísért minket egy külön váróba. Ami itt Nekem sok volt az a várakozási idő 2 1/2 óra! Ennyi repülés után nem esett túl jól a gyerekek miatt is mert nagyon elfáradtak. A hidroplán kihagyása nagy hiba lett volna mert ez igen nagy élményt nyújtott mindenkinek a pilóták pedig hihetetlenül lazák:)

A Mövenpcik szigeten szívélyesen fogadtak minket. A sziget gyönyörű és az emberek nagyon kedvesek.A csomagunkba napi 3x étkezés volt benne , reggeli , ebéd a LATIDUIE ba 3 fogás és este lehetett választani a három étterem közül . Az ONU Marches ott Büffé volt de a másik kettőnél lehetett 3 fogást kérni ami ki volt jelölve ha mást szerettünk volna akkor fizetni kellett . Az italok közül majdnem minden benne volt ( este 23 óráig utána fizetős volt) , ha véletlenül mást akartunk inni rögtön jelezték felénk a pincérek. Le a kalappal a kiszolgálás csúcs minőségű volt minden egyes napon.

A parti villa mind a fekvése mind a nagysága megfelelő volt számunkra a villa előtti növényzetet nagyon dús és így teljes volt a magánszféra.Ha még egyszer mennénk akkor ugyanígy naplementés villát kérnénk mert a napfelkeltés oldalon van a hidroplán landolása és napi 4-5 szöri landolás és felszállás az elég zajos és zavaró.A sziget Reefje ámulatba ejtő amit ott látni lehet az maga a CSODA, KIVÁLÓ a partja , itt tényleg megvolt mindenkinek a saját területe de szinte senkit se látni egész nap a parton..A masszázs az egy külön világ.. felejthetetlenül nagy élmény volt. Ugye volt a csomagban egy szabadon választott élmény mi a horgászást választottunk , de nagy meglepetésemre ezt felszámolták a végén..csak nem értettük hogy miért..

Nagyon sokat kutakodtam az interneten a hotel és a szigettel kapcsolatban… nagyon sok negatívot kaptak… ezt nem tudom alátámasztani . Nem szabad elfelejteni hogy az óceán közepén van és mindent tényleg mindent meglehet kapni amit szeretnénk és amit ezek az emberek mindennap megtesznek értünk a nap 24 órájába le a kalappal. Tényleg azért vannak hogy jól érezzük magunkat és pihenjünk.

Mi minden alkalommal hagytunk 1-5 dollárt az asztalon a pincéreknek és ugyan úgy a szobatakarításnál. A saját Butlerünk Donja is kedves volt de Nekünk túl hektikus  .. mindig szeretett volna valami programot ( persze elkel adni Neki) de mi csak pihenni szerettünk volna:)

A visszautunk is késéssel kezdtük, a hidroplán kb 2 órát késett de volt egy külön rész ami légkondival volt ellátva innivaló és nassolni való is volt kínálva. Maléra érkezve ugyanaz az alkalmazott fogadott minket és elkísért a csomagfeladásig. Ez nagyon megkönnyítette a dolgunkat.

Köszönöm szépen a profi szervezést , tényleg biztonságba érzetem magam ezáltal . Biztosan megyünk még egyszer Maldivra és ismét megfogom Önöket keresni.Köszönöm. Biztosan ajánlani fogom minden ismerősömnek barátomnak az Önök szolgáltatását

Utazás: Mövenpick Maldives Island  5* naplemente oldali parti suite villa saját medencével, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.  2022. február.