Az eddigi leges-leges legjobb nyaralásunk volt! 2019.július

Parti villa, all inclusive ellátással, belső repülő + hajó transzferrel oda-vissza. 2019 július. Az eddigi leges-leges legjobb nyaralásunk volt a mostani! Minden várakozásunkat felülmúlta, tényleg, mintha a Paradicsomba érkezett volna az ember. Transzferek (repülő, hajó is) gyorsak, pontosak oda is, vissza is. Szállás minősége messze jobb volt, mint előzetesen gondoltuk, látni, hogy nemrég újították fel a villát (legalábbis, amiben laktunk, 120-as villa): nagy LCD TV, vadonatúj csaptelepek, tisztaság, teljesen modern hatás. Az ellátás, kiszolgálás pedig fenomenális: igaz ez az érkezésre/távozásra, takarításra, az étterem választékára, a pincérek kiszolgálására, az italokra (talán csak a bár volt kicsit lassúbb a kelleténél). Én búvárkodtam is (meggyőztek, hogy a jelenlegi OWD engedélyemet AOWD-re upgradeljem), ami szintén nagyon profi volt. Az idő pedig szinte teljesen kifogástalan volt, csak az utolsó éjszakánkon esett valamennyit, ill. ennek hatására még az elutazásunk napján is elég borús volt az idő mind a szigeten, mind Maléban, de már nem esett.
Mi Srí Lankáról érkeztünk és oda is utaztunk vissza, így maga ez az utazás nem volt annyira fárasztó (szemben a Budapest-Colombo ill. Colombo-Budapest utazással). Egyébként a Maldív-szigetek Srí Lankával kombinálva szerintünk nagyon nyerő párosítás (Srí Lankai kezdéssel, amit aztán jól ki lehet pihenni:))
Épp ma este beszéltünk arról, hogy az idei év nagyon magasra tette azt a bizonyos lécet nyaralási fronton, nehéz lesz túlszárnyalni! Bármikor gondolkodás nélkül visszamennénk, nagyon jó választásnak érezzük ezt a szigetet (bár egyelőre ugye nincs összehasonlítási alapunk:))!