A személyzet, a szolgáltatások, tényleg nagyon jó volt… 2022.január

Minden a legnagyobb rendben volt! Thulhagiri pont olyan volt, mint eddig, szinte semmi sem változott és mi ezt az állandóságot nagyon szeretjük.  Az egyik vízi bungalow sort átépítették, szerintem kevésbé lett hangulatos, mint az eddigi volt. Azt a sort is át fogják építeni, amelyiken mi voltunk, de nem tudom mikor? A személyzet, a szolgáltatások, stb. tényleg nagyon jó volt. Már mindenhol van ingyen wifi, …. Építettek egy mobil karanténkórházat, tényleg mindenre odafigyelnek.

Most szinte csak német turisták voltak rajtunk és más magyarokon kívül. Husszein, a mi pincérünk meg is kérdezte, hogy mi történik Magyarországon, hogy pár éve tömegesen jönnek a magyarok a különböző szigetekre? Mondtuk, hogy hát igen, szerencsére egyre többen élünk jobban. Nekik igen szembetűnő a változás.

A vírus miatt nem szerveznek semmilyen kirándulást sem más szigetre, sem Máléba. A helyi programokon lehet részt venni, delfint nézni, horgászni stb. Nekünk ez is bőven elég volt.

Egy kellemetlenség volt csupán, mégpedig az, hogy ez a Flydubai borzalmas!!!!!Nagyon szűkös a hely, nem lehet médiát használni csak, ha fizet az ember. Nem lehet inni, csak ha fizet az ember stb.Szóval igen kényelmetlen és rossz hangulatú volt az utolsó 6 óra, de ennél nagyobb bajunk sose legyen! Mindenesetre többet Flydubai soha.

Mindent egybevetve csodálatos 18 napunk volt, remélem jövőre megint megszervezi nekünk Miklós!

Utazás: Thulhagiri Island . 3,5 * vízre épült  bungaló, félpanziós ellátással, hajós transzferrel. 2022. január- február.