MALDÍV-SZIGETEK 7 ÉJSZAKÁS AJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK 2023 JÚNIUSI KEDVEZMÉNYES ÁRAK (TÁJÉKOZTATÓ JELLEGGEL)

ÚJ ÁRAK FELTÖLTÉS ALATT!

* A fenti ajánlatok tartalmazzák (min.2 fő együtt utazása esetén):

  • Utazást repülővel, budapesti indulással, egyszeri átszállással.
  • Az összes repülőtéri illetéket és adót
  • 7 éjszaka szállást a megadott szobatípusban
  • Ellátást 7 éjszakára a megadott szerint
  • Oda-vissza transzfereket Malé és a sziget között.

A fenti árak tájékoztató jellegűek. A részvételi díjak a repülőjegy árak, EUR árfolyam, valamint a szabad helyek függvényében változhatnak.

A fenti ajánlatok minden esetben az adott időszakban éppen elérhető legkedvezőbb árú repülőjegyekkel és kedvezményes árú szálláshelyekkel vannak kalkulálva. Helyek korlátozott számban érhetők el.

Étkezés és ellátás a Maldív-szigeteken: Amennyiben a fentiekben megadottnál magasabb ellátást szeretnének, az felár ellenében minden szigeten igényelhető (kérje ajánlatunkat). Röviden a különböző lehetőségekről:

A félpanziós ellátás tartalmazza: reggelit és vacsorát (általában büfé) italfogyasztás nélkül.

A teljes ellátás tartalmazza: reggelit, ebédet és vacsorát (általában büfé) italfogyasztás nélkül.

Az all inclusive ellátás tartalmazza: napi háromszori főétkezést (reggeli, ebéd, vacsora) mely a legtöbb szigeten büfé rendszerben történik, de vannak szállodák ahol mindez étlapról választható. Tartalmazza továbbá: alkohol mentes és alkoholos italokat az étkezésekhez, valamint a bárokban nyitvatartási időben. Az all inclusive ellátás tartalma szállodánként eltérő lehet, kérjük ezért minden esetben tekintse meg az ajánlatunkhoz tartozó linken, vagy oldalunkon www.maldiv.utazas.hu a szálloda adatlapját ahol részletesebb információkat találhat az étkezésekről és szolgáltatásokról, valamint kérje munkatársunk segítségét.

A jelzett időszakban ezen kedvezményes árakért korlátozott helyek állnak rendelkezésre. Amennyiben az adott időpontra nincs hely, akkor más időpontra keresünk lehetséges szabad helyeket.  Ezen fenti árak két fő együtt utazása esetén érvényesek! 3- 4 fős vagy több, gyermekkedvezményeket kérje külön iroda@admiraltravel.hu.   Lehet kérni más szigetekre, más dátumokra, bármennyi éjre is. Várjuk jelentkezését!

Információk a szigetekről:

www.maldiv-szigetek.info
www.maldiv.utazas.hu