Szerencsére pont azt kaptuk, amire számítottunk és amit szerettünk volna …

Az utazás elég hosszú és fárasztó volt. Az Emirates szerencsére magas színvonalat képvisel szolgáltatásaival. Sziget kiváló volt és a szállási is. Nagyon sokat keresgettünk mielőtt felvettük a kapcsolatot Önökkel és szerencsére Önök tudtak egy olyan alternativát nyújtani amit korábban megálmodtunk. Szerencsére pont azt kaptuk, amire számítottunk és amit szerettünk volna. Ellátás megfelelő volt és az általunk választott csomag elégséges. Az idő tökéletes volt. Aznap délután romlott el amikor elutaztunk. Tehát nagyon szerencsések voltunk.

Köszönjük szépen a segítségüket.

 

Utazás: Furaveri Island  beach pool villa, all inclusive light ellátással, oda – vissza hidroplán transzferrel. 2024. február

 

Snorkelezés szuper volt, manta rája túrán is voltunk.

Nagyon szuper volt minden, köszönjük!! Gyönyörű a sziget, a reef, a kiszolgálás, ételek és a szállás is felülmúlta a várakozásainkat. Az idő is jó volt, eső nem esett. A recepción egy hölgy mondta, hogy szerencsénk volt, mert az ezt megelőző héten esett és teljesen kiszámíthatatlan. Karácsony és szilveszter is esős volt ott. Snorkelezés szuper volt, manta rája túrán is voltunk.

Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget és ajánlást, szerintem ettől csodásabb nászutunk nem is lehetett volna!

Utazás: Furaveri Island,  beach villa, all inclusive ellátással, oda – vissza hidroplán transzferrel. 2024. február

Jól éreztük magunkat a szigeten, érdekes volt Amari után egy Furaveri …

Jól éreztük magunkat a szigeten, érdekes volt Amari után egy Furaveri. Sokkal felszereltebb volt ez a sziget, sokkal jobban ki volt építve és rengeteg fejlesztés / építkezés volt folyamatban. (Ez egyébként nem volt sem zavaró, sem igazán érzékelhető. Nagyon kultúráltan kezelték.) A személyzet kifejezetten kedves volt, nagyon tetszett, hogy a zöldséget maguk termesztették. A wellness village meg nagyon helyesen volt kiépítve.

Amiben érzékelhető volt, hogy alacsonyabb besorolása van mint Havoddának: (NH COLLECTION HAVODDA)

– az ételek mennyisége / minősége és választéka

– a wellness villageben a kezelések minősége

– a bárban az italok választéka (pl itt egyáltalán nem is ismerték a Baileyst)

Ezektől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat és teljesen szerelmesek vagyunk a Maldívokba.

 

Utazás: Furaveri Island, beach villa, all inclusive light, oda vissza belső repülős + hajós transzferrel. 2023. december .

 

Egy álom az egész. A vizi élővilág gazdag … 2019.október

Parti villa saját medencével all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel. 2019. október. A nyaralás nagyon jó volt. Nem csalódtunk semmiben. Azt kaptuk ami le volt írva, amire számítottunk is. Már Maleban a reptéren várt minket a hotel egy képviselője aki a segítségünkre volt mindenben. Sajnos volt egy nagyobb eső így a hidroplannal csak később tudtunk indulni de légkondicionált váróban tudtunk várakozni és még vizet is kaptunk. A szigetre érve egyből az étterembe vezettek minket és megebédeltünk majd ebéd után a parti házat is átvehettük. A szállás nagyon szep, tágas volt, nem bántuk meg, hogy nem vizi villát válsztottunk. Itt volt saját partunk, el tudtunk bújni a pálmafák árnyéka alá. Szuper, hogy az udvarban is volt tusoló a medence mellett. Az időjárás is jó volt, de tudtuk, hogy esős időre kell majd számítani. Szinte minden éjszaka esett és fújt a szél.Nappal jó idő volt mindig, annyi, hogy az ég legtöbbször felhős volt. Ez nem volt zavaró és elviselhetőbb volt így a meleg. Mikor előbújt a nap akkor viszont nagyon tűzött. Az ellátással is minden rendben volt. Bőséges és változatos volt mindig. Minden nap friss gyümölcsöket ettünk, koktélokat ittunk. A minibáros fogyasztásért sem kellett fizetnünk. A személyzet kedves, barátságos volt, mindig mosolyogtak. Napi kétszer kaptunk takarítást is. Nagyon lelkiismeretes kedves takarítónk volt, mindenben a kedvünkben járt. A sziget gyönyörűséges. Ez volt az első Maldív nyaralásunk de remélem nem az utolsó.
Egy álom az egész. A vizi élővilág gazdag, láttunk cápákat, rájákat és még delfineket is. Haza este indult a repülő így a házban maradhattunk délig. Sajnos haza indulásunk délutánján is egy nagyobb eső volt így a hidroplán egy órával később jött értünk. Maleba érve már vártak minket és külön személyautóval rohantak velünk a reptérre mivel már kevesebb mint 2óra volt az indulásig. A hotel képviselője akkor is végig velünk volt egészen a csomag feladásig. Mindent összevetve azt mondhatom, hogy szuper nyaralás volt, nagyon élveztük minden pillanatát. Köszönjük Önnek a segítségét és, hogy türelemmel állt mindig a rendelkezésünkre! Barátainknak is ajánlottam már, hogy a Maldív-szigetekre csak Önökkel utazzanak.