… a szigeten a szolgáltatások minden igényünket kielégítették. 2019.november

Sunset jacuzzis vízre épült villa, ALL INCLUSIVE ellátással, hidroplán transzferrel. 2019. november Az utazás nagyon jól sikerült,mondhatni tökéletes volt! Az oda- és visszaúton minden rendben volt. A szigeten nagyon kedves volt a fogadtatás,a várakozásainknak megfelelően a szigeten a szolgáltatások minden igényünket kielégítették. Az all inclusive plus ellátás valóban többet nyújt mint máshol. Az időjárás változékony volt,de minden nap volt részünk szikrázó napsütésben.
A személyzet nagyon kedves és figyelmes, az ételek minősége és változatossága kifogástalan. A sunset vízi villa nagyon jó választás,minden este páratlan kilátás nyílt a naplementére a saját napozó teraszról. A szoba egyszerű,de mégis ízléses,minden igényt kielégítő. A bútorok cseréje a villákban ottlétünk alatt folyamatosan zajlott. A bár különlegessége, hogy nem csak székek, hanem ágyak is vannak, ezekben pihenni és nézni az óceánt igazán egyedi,melyet még az eddig meglátogatott szigetek egyikén sem tapasztaltunk. A villák előtti rész homokos,de közel van a korallzátony.
Az élővilág változatos, azonban csak a sunset villák előtt lehet sznorkelezni,mert a sziget keleti oldalánál nagyon erősek voltak az áramlatok,ott nem is tudtuk felfedezni az élővilágot. Mivel a gépünk késő este indult, kértük,amennyiben lehetséges, szeretnénk igénybe venni a late check-out-ot. A szobát ugyan délig el kellett hagynunk,de a sziget összes
szolgáltatását az utolsó hidroplán indulásáig,este 6-ig térítésmentesen igénybe vehettük. A sziget 2019-ben méltán nyerte el a legromantikusabb sziget címet,hiszen aki a kellemes és nyugodt kikapcsolódást részesíti előnyben, annak nyugodt szívvel ajánljuk Veligandut! Köszönjük a szervezést!