A legjobban a vizi eszközöket szerettük … 2020.január

7 éj lagoon vízre épült villa saját medencével, ALL INCLUSIVE ellátással, hajótranszferrel, 2019 december. – 2020. január.
A repulőkkel minden rendben volt oda-vissza. A transzfer gyorshajó 10p várakozás után, 20p utázassal vitt a szigetre. Vártak a kijáratnál szálloda felirattal. Név szerint szólítottak. A stégen nagy fogadóbizottság volt.
Kb 10.30-ra értünk oda, és a villánkat azonnal megkaptuk. Visszafelé is maximálisan törődtek velünk, még a bőröndökre a repjegy ticketett is a kísérő ragasztotta fel, minden helyzetben előre vittek minket az elutazáskor. A villa nem a naplemente oldalon volt tehát nem Lagoon villát kaptunk, mint az a vocheren volt, hanem oceanra nezett. Én ezt megreklamáltam, azt válaszolták, hogy átmódosítottak a szoba besorolást a naplemente oldali közeli sziget építkezés miatt, ahol 2 nagy
építőhajó dolgozott éjjel-nappal. (Egyik reggelre egy szigetet alkottak 1 óriás pálmafával a közepén). Az is mondták, hogy az ocean oldal most a dragább, na meg hogy amúgy is fullon vannak. Két problémánk akadt ezután, amin nem igaz tudtunk változtatni. 1.A hazikó és a hozzá tartozó medence kissebb volt mint, amire a képek alapján számítottunk, de a terasz hatalmas volt. A mi villánk a hosszú híd szinte legvégén volt, kicsit messze mindentől, viszont ha kértünk, hívtak nekünk golfautót, ami bármikor elszállított, ahova kértük.
2.A légkondi külső egysége hangos volt és nagyon zúgott a villában. Az ételek es az italok a medencénel lévő Breeze bárban voltak a legjobbak. Ott étlapról lehetett 10-22h-ig rendelni. Kiprobaltuk a Firedoort, de az csalódás volt. 1+ A víz alatt úszó állatokat 3m magasból lehetett nézegetni az étterem közepéből pl. cápát ráját, ami épp arra járt. A fő étterem kicsi volt, tobbször várni kellett, hogy legyen szabad asztal, és a svédasztalos büfé is kicsi volt, ott pedig telezsúfolva volt a rengeteg finomság. 1x voltunk snorkelezni egy közeli hotelszigetnél, ott 3x is láttunk cápát, és bohóchalakat is láthattunk. Férjem 5x merült, őt is a szomszéd szigetekhez vitték. A villa előtti rész tele volt halakkal, minden nap rengetegen snorkeleztek a 1,5-es vízben, ami nagyon kellemes hőmérsékletű volt. A közelben volt egy hosszú letörés is, ahol szintén sok szép halat láttunk. (Erre számitottunk a műholdfelvetelek alapján). A legérdekesebb program a szabadtéri mozi volt. Babzsájokon a hullámzó ócean partján volt kifeszítve egy vászon. A legjobban a vizi eszközöket szerettük, de sajnos olyan nagy volt 5 napig a szél, hogy volt nap, amikor azt ajánlották inkább, csak a part szélen maradjunk, de csak, ha nagyon profik vagyunk. Mellény nélkül nem engedtek semmit sem használni. 1x esett az eső napközben, a szél folyamatosan erős volt, jöttek mentek a felhők, de így is rengeteget sütött a nap. Szilveszterkor elégették 2019-est és kivilagitottsk 2020-at. Dj játszott. Óceánparti
koktélbárt csináltak. A vacsora felejhető volt. ( a kis svedasztalos étteremben volt.) A környező szigeteken kikőtt tüzijátékokat is láttuk. 1h-ig ment a buli, aztán lecsendesültek. A személyzet nagyon kedves volt, tényleg! De ilyen szuper munkahelyen biztos én is mindenkivel 100%-ig kedves lennék. 😉 Wifi mindehol mindig volt. Mi nagyon kipihentük magyunkat. Sajnáltuk, hogy haza kellett jönni. Köszönöm a szervezést.