Mindenki nagyon kedves volt, fullos ellátás … 2020.február

Jacuzzis parti villa, all inclusive ellátás, hajó transzfer. 2020. február. Ott kezdeném, hogy megérkeztünk a hajóval, és legnagyobb meglepetésünkre, egy táblán kiírással vártak minket: a TUI képviselője várt minket. Leültetett, hozott egy finom italt és közben mindent elmondott és elintézte a szobafoglalásunkat. Kértük ugye a 659-660-as házakat, annyi változtatással tudták teljesíteni a kérésünket, hogy nem egymás mellett voltunk, hanem 4 házzal arrébb, de azon a nagyon jó részen amit kinéztünk magunknak. Összességében a sziget nagyon hasonlít szolgáltatásaiban és teljes berendezésben Vilamendhoo-ra, így a ház berendezése, a bárok bútorzata szinte mintha ott lettünk volna.
Folyamatosan hasonlítgattuk a két szigetet egymáshoz, ami Meerun jobb:
A part egészen más mivel ez nem egy sznorisoknak szánt saját óriási reeffel rendelkező sziget, ezért sokkal jobban tudtunk úszkálni a tengerben. Vilamendhoon rögtön jöttek a korallok, szinte csak sznorizni lehetett.
A széles homokos tengerpart gyönyörűen karbantartva.

A sok sok kirándulási és vízisport lehetőség. A medencepart nagyon kellemes, és bár a gyerekes medence volt hozzánk.
közelebb és az a kellemesebb klímájú nem volt egyáltalán zavaró vagy hangos a családok ott léte.  Az akció keretében ugye vendégek voltunk egy vacsorára az egyik a la carte  étteremben – az Asia Wok-ot választottunk – itt sem csak az alap főételt hozták, hogy mutassanak valamit, egy teljes 5 fogásos fantasztikus vacsorát kaptunk (ezt előre ki kellett választani  foglaláskor). Vilamendhoon kicsit más, hogy sokkal de sokkal több az élővilág a vízben, körülötte ezernyi színes halacska, itt közvetlen a partnál nincsenek, de nem ez a lényeg azt hiszem egy ilyen nyaraláskor. Mindenki nagyon kedves volt, fullos ellátás, biztosan szívesen visszatérnénk egyszer ha lenne lehetőségünk. Önnek még egyszer nagyon nagyon köszönöm a sok segítséget, áldozatvállalást a nehéz időkben, ha egyszer még megyünk hasonló útra biztosan megkeresem Önt.