Remélem jövőre újra jelentkezünk! 2019.július

Superior szoba, iker-bungalóban, teljes ellátással, belső repülő + hajó transzferrel oda-vissza. 2019 . július – augusztus.
Mi teljes ellátással voltunk (FB) – a szobához ingyenesen naponta fejenként 1-1 liter víz jár (szép palackozott, csatos üvegben adják). Étkezéshez korlátlan víz fogyasztás jár, illetve üveges üdítő (cola, sprite, stb) is ingyenes egy-egy üveg biztos – mi vizet ittunk csak, ezért az üdítők mennyiségét nem tudom 100 %- ra, de van ingyenes is. Többször is odajöttek magyarázni, hogy az üdítő ingyen van, alig tudtuk meggyőzni őket, hogy direkt nem fogyasztunk 🙂 A 212-s bungalót kaptuk – át lehetett volna kérni az általunk preferált 140-150 közé, de végül nem kértük, mert tökéletes volt és elsőre jobban is tetszett. Kicsit messzebb van a part, de az egyébként is kevés fürdőző így itt még kevesebb.
Amennyiben valaki most megy ki és az érkezéskor a 220-248 közé akarják elszállásolni, akkor kérjen cserét azonnal, mert ezen bungalók és a part közötti részen egy ültetvényt (csepegtető öntözéses, elkerítve fehér ponyvával) hoztak létre és így nehézkesebb az amúgy is messze lévő parthoz kijutni és illúzió romboló. Ránézésre ez így is marad egy jó
darabig. Köszönjük szépen még egyszer a segítséget, remélem jövőre újra jelentkezünk!