A szállás tiszta volt és a személyzet minden kérésünkre rögtön reagált …

Az utazás nagyon jól sikerült, élveztük az egész utat. Kiérkezésünkkor könnyen megtaláltuk Maléban a továbbutazáshoz a pultot és teljeskörű információt kaptunk. A csomagok is sikeresen megérkeztek azzal a repülővel és hajóval, amivel mi is utaztunk. A sziget nagyszerű volt és tényleg olyan, amilyennek le volt írva és ahogyan elképzeltük a képekről. A szállás tiszta volt és a személyzet minden kérésünkre rögtön reagált. Az ellátás szerintem minden igényt kielégített, bárki megtalálhatja a kedvére való ételeket. A programok is nagyon látványosak voltak. Megnéztük a cápa és rája etetéseket, valamint egy olasz étterembe volt lehetőségünk kipróbálni a finomságokat és elvittek minket horgászni is a nyílt tengerre.

Ami az időjárást illeti, volt részünk nagyobb esőzésekben, de szerencsére ezek éjszaka voltak. Utána a páratartalom 80% fölé ment. Egyébként végig nagyon jó idő volt.

Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, így képzeltük el az utazást.

Végül köszönetet szeretnék mondani Mónikának és Önnek a kiváló szervezésért.

 

Utazás: VILLA PARK SUN ISLAND   (Beach villa) parti bungaló sorban, all inclusive ellátással, belső repülő+ hajó transzferrel 2 főre, 2024. április