Minden nagyon szuper volt! Nem ez volt az utolsó Maldiv utunk az biztos. 2021.július

Minden nagyon szuper volt. Nem ez volt az utolsó Maldiv utunk az biztos. Odafelé az út kicsit fárasztó volt ( a kis repülőre még 2.5 órát kellett várni). Visszafelé hidroplánnal jöttünk,ez mindenkit meglepett. Az időjárástól tartottunk egy kicsit,de eső az kétszer esett összesen 20 percig kb, égető nap volt minden nap. Semmi borulás. A sziget nagyon tetszett,egyetlen negativum volt,ha lehet annak nevezni egyáltalán.. A beach bárnál eltünt a homokos partrész teljesen,felváltotta a tenger. A személyzet nagyon kedves,semmire nem kellett 2 percnél többet várnunk. Utolsó este kaptam egy nagy virágcsokrot az egyik pincértől (vélhetően a napi 2x baksis hatására). A kaják azok nagyon finomak voltak,jártunk már jó pár helyen,de ez az első 3ban benne van. Én nem szeretem a halat,de itt minden nap ettem azt is,szuperül voltak elkészítve. Utolsó este párom evett homárt maldív módra. Teljesen más,sokkal finomabb, mint amiket eddig fogyasztott.

Az étteremben az alkalmazottak szedik az ételeket és maszk kell,ha felállunk az asztaltól illetve a maszk még kell a recepcional és a tó bárnál is pultnál.

Fakultatív az valami miatt nem indult,jelentkeztünk 2-re,de azt mondta a recepciós,hogy nincs meg a létszám és így elmarad.

Az all inclusive csomagban lévő teknős túra az indult,viszont teknőst nem láttunk,cserébe másnap az öbölben volt😅

Manta rája túrán is voltunk,az kicsit csalódás volt. Leginkább a szervezés miatt,de láttunk mantákat. Utána persze a resort öbölben is voltak 😅

Próbálok videot és képet csatolni,remélem sikerül is.

Még egyszer köszönjük a szervezést.

Jelentkezünk még az biztos!

Utazás: Dreamland Island Resort, 2021.július- 4* vízre épült villa, all inclusive ellátással. Belső repülő+hajós transzferrel.