A szigeten voltak ingyenes programok is, mint például a kenu … valamint a szörf vitorlázás. 2022.június

Az utazás hosszú volt, azonban megérte végig várni. Nagyon szép hely volt.

Az időjárás nagyon rendben volt, összesen 3×15 percet esett az eső. Az óceán jó volt, kellemes hőmérsékletű, azonban a hullámok nagyok voltak, így nagyobb korall darabokat is partra vetett a víz. Azonban a sportközpont előtti partszakasznál nem voltak akkora hullámok, a víz kristálytiszta volt.

A szállás a 108-as szobában volt. Ezen a részen felújított szobák vannak, új ágyak, és a bútorok nagy része is új. A fürdőszoba azonban még a régi, de rendben van. Ezen a részen minden szobában saját szobaszámra szóló Wi-Fi van, így az internettel sem volt gond. A szobát naponta kétszer takarították (lehet a borravaló segített ezen), és minden alkalommal újra is töltötték a vizet (fejenként 1 liter járt).

Az ellátás nagyon jó volt, igaz kicsit sok indiai étel került felszolgálásra. (Elképzelhető hogy azért, mert az ott tartózkodó vendégek nagy része indiai volt)

A szigeten voltak ingyenes programok is, mint például a kenu (evezős kétszemélyes 1 órás program), valamint a szörf vitorlázás. Ezekből fejenként naponta 1 óra ingyenes volt. A cápa etetés és rája etetés szintén ingyenes program (18:30kor, mindkettő, egyszerre, de külön helyszínen, 10 percig tart).

Bicikli 7,5 USD/fő/nap, mi 2 napra béreltünk. Delfin túrára is elmentünk, szerencsére láttunk is delfineket, nagyon jó volt.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, az utazás kicsit hosszú, főleg a belföldi járatra történő várakozás miatt.

Köszönjük szépen a lehetőséget, további szép napot.

 

Utazás: Sun Island delux parti villa 3,5* teljes ellátással, oda vissza belső repülő+ hajós transzferrel. 2022. június.