A kiszolgálás fenomenális volt! Mindenki kedves, mosolygós …

KÖSZÖNJÜK a segítségüket! Fantasztikus 6 napot töltöttünk el a Meeru szigeten. Az oda út egy kicsit lassan kezdődött, a Dubai-ba tartó gépünk egy órás késéssel, kb éjfélkor indult. De utána minden a legnagyobb rendben volt. Maléban a reptéren a TUI-s segítőt egyből megláttuk és oda is vitt a Meeru-s standhoz. Kaptunk egy üveg vizet, majd félórás várakozás után a hajóhoz vezettek, aztán indulás a szigetre. A megérkezésünket dobszóval fogadták, ahogy mindenkiét. Nagyon vicces volt.

A bejelentkezésnél egy kis fiatal német hölgy segített. Nagyon kedves volt, mindenről részletesen tájékoztatott. Egyből egy meglepetéssel: upgrade-elték a foglalásunkat és 2 éjszakára egy vízre épült jacuzzis villába kerültünk. Elképesztő volt. Már aznap este kis rájákat láttunk a tengerbe vezető saját lépcsőnknél.

A harmadik naptól a 100-as villák közül a 117-es kaptuk. Az még jobban bejött nekünk, mint a cölöpház. Teraszról 10 méterre volt a „saját” tengerpartunk, kis vízparti pálmafával. Ahol lábunk mellett kis cápák úszkáltak a 28 fokos vízben 1 méterre a parttól!

A kiszolgálás fenomenális volt. Mindenki kedves, mosolygós. Bármilyen kérdésünk volt, azonnal ránk figyeltek, válaszoltak, segítettek. MINDENKI! Még a munkások is mosolygva köszöntek. Az orvosi szobát is megnéztem :). Bedugult a fülem rögtön a második napon. (ez nálam rendszeres probléma itthon is). Nagyon kedves volt az orvos is. Az ebédlőben a pincérünknek (Azid) mindig volt egy kedves szava, kérdése, hogy aznap mit tervezünk, majd este, hogy mit láttunk, milyen volt a napunk.

Az étkezések kiadósak, változatosak és nagyon finomak voltak. A tematikus vacsoráknál mindig láttunk valami különlegeset. Olasz, mexikói, maldív… a harmadik naptól már vissza kellett fognunk magunkat, hogy ne kóstoljuk végig az egész kínálatot. (sültek, egytál ételek… tengeri finomságok..gyümölcsök, különleges desszertek)

Minden szolgáltatás megfelelt az Önök által leírtaknak.

– az apartmanokban volt vízmelegítő a nescafe-nak. Klíma, jacuzzi, minden a helyén volt, működött.

– a szobákat naponta kétszer takarították. Mindig friss, hideg vizet tettek be.

– állandó, gyors wifi elérhetőség az egész szigeten!

– a helyi mobil app segítségével mindent nyomon követhettünk. a program lehetőségek, azok online foglalása, a fogyasztásunk számlái.

Programok:

Voltunk a külső tengeri korallzátonynál sznorkelezni, ahova hajóval vittek el.

Naplementét nézni hajón, ahol delfinek úszkálta és ugráltak ki a vízből. Egészen hihetetlen volt az élőhelyükön látni őket közvetlen közelről.

Időjárás: mindennap esett az eső. 🙂 Volt, hogy csak éjjel, de volt hogy ebéd után. De ez senki nem zavart! A levegő hőmérséklete nem változott, a víz hőmérséklete nem változott.

Az eső pár percig tartott. Általában fátyolfelhős volt az ég, de volt hogy verőfényes napsütés, kék égbolttal. Talán 1 délután volt, amikor az eső miatt nem mentünk ki a partra.

Éjjel 27 fok, nappal 28-29. A víz meg … mint egy wellness hotel jacuzzija. Elképesztő.

Állandóan sznorkel helyeket kerestük a sziget körül. Minden nap több kört is megtettünk a sziget egész irreálisan fehér, lisztfinom partján. Mindig megálltunk a két medencénél lezuhanyozni és úszni egyet az édesvízben is.

A Spa résznél lévő zátonynál sznorkelezés közben még polipot is megfigyelhettünk karnyújtásnyira tőlünk.

A „teljes ellátás = full board” tökéletesen megfelelt nekünk. Hideg vizet állandóan kaptunk a szobánkban is és minden étkezésnél. Sőt még a bárban a capuccinó-nk mellé is kértünk és kaptunk egy nagy pohár hideg vizet jéggel.

Extraszolgáltatásként pár capuccino (7$) illetve a naplementés hajókázás (34$) volt.

A visszaút során is már előző nap külön felhívtak, hogy menjünk be a recepcióra és mindent elmondanak, hogy hogyan szervezték meg az utunkat Maléig.

4:30-kor ébresztő (tényleg! megszólalt a telefon)

5:00 kor elhagyni az apartmant, a csomagot otthagyni a teraszon, azt majd ők összeszedik. ne aggódjunk.

5:30-ig kicsekkolni.

6:00-ig mini reggeli, csak nekünk az indulóknak (!!!)

6:00-kor indult a hajó. 7:10-kor Maléban kikötöttünk.

A reptéren sem volt semmi gond. Az egészségügyi nyilatkozatot mobile app-on előtte kitöltöttük, úgyhogy minden ment, mint a karikacsapás.

Ami érdekes volt, hogy míg a Budapest-Dubai repülőjárat tele volt(!), addig a Dubai-Malé járat félházon. Visszafelé még annyi sem. Szinte mindenkinek volt egy 3 üléses „fekhelye” 🙂

Percre pontosan landoltunk tegnap este Ferihegyen.

Az egyetlen negatívum: baromi messze van. Háztól – házig 20-22 óra! De hát, ha Árpád vezér annak idején balra fordult volna… 🙂

Szóval nagyon nagy élményekkel tértünk haza. A képek nem is tudják visszaadni….

Már azt nézzük, hogy mikor tudnánk visszamenni!.. a gyerekeinkkel (akik már felnőttnek számítanak) …most már ők is jönni akarnak.

Még egyszer: NAGYON KÖSZÖNJÜK a segítségüket!

Egy apró javaslat az utánunk érkezőknek: vigyenek zseblámpát, mivel a nap elég korán megy le (6-kor)!

Bár van világítás minden „úton”, azért vannak sötétebb, árnyékosabb területek. Mi vittünk. Minden este használtuk.

Tényleg fantasztikus volt az egész út..

 

Utazás: Meeru Island 2023. október-november. Jacuzzis parti villa teljes ellátással, hajó transzferrel.